M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Metin2 yi bırakıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oflumesut61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bende bir o kadar Metin 2 bağımlısı oyuncuyum 5-6 yılı aşkındır bu oyunu oynuyorum, söylediklerinizi dikkate alacağım.

tebrık ederım en ıyısını yaptın :)

En güzeli bende bırakmıştım 2-3yıl önce oynardım ama sıkı bağımlısı değildim oyuna oyun gözüyle bakmak cidden gerekir bazen.

beyler simdi aklıma gelen her şeyi yazıyorum ki bagımlı olanlarda bırakıp hayatlarına devam etsinler diye aklıma bir şey geldi ve metin2 bagımlıları ile paylasmak istedim tekrardan. bazı arkadaslarda demis oyuna oyun gözü ile bakın demiş ne güzel demiş.Şimdi arkadaslar yavru azrail diye pet var değilmi herkes biliyor bu peti diyelim örnek olarak vericem ALLAH ım affet yarabbim yavru Hz.Yusuf diye bir pet çıksa genedemi oyun gözü ile bakalım ? Resmen bir peygamberi peşimizde gezdirecegiz dimi oyun gözümü kalmıs neden bu kadar sinirlenipde oyun gözü ile bakmayız çünkü dinimiz bize Peygamberlere iman demiş . Peki Meleklere imanda demiş dinimiz bize yavru azrail olunca oyun gözü ile mi bakıcaz oyuna ? bunu bile bile oynamayın su oyunu arkadaslar lütfen herkes bu yazıyı görüp arkadaslarında ulastırsın ne kadar kisi bırakırsa o kadar güzel olur. Bir gün azrail kapınızı çaldıgında onudamı peşinize takıcaksınız yapmayın arkadaşlar. Bu oyun oynanmaz bu oyun din düşmanlarının müslümanları dininden uzaklastırmak için acılan bir oyundur. Bütün müslümanlar artık bilinçlensin bu hayata oyun oynamak için değil ibadet için geldik hatırlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri