HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Ben M2 Trye Yaklaşık 2010 da Falan başladım Ozamanlar 2 Server Vardı Epi ve Gracia Öyle Hatırlıyorum Ben Graciadaydım.Baya Bi İlerlemiştim Sonra 2 Server Daha Geldi Biri Kaira Diğerinin Adını unuttum Bayada Para Yatırmıştım Yaklaşık 15 -16 adet Edit İtem Vardı Bunları tek Tek Sattım Gerçek Para Karşılığı.Oyunuda 2012 Yazında Bırakmıştım Şimdi Online Oyun Arıyodum Bu aklımda Geldi Baya Bi değişmiş Sanırım Oyun Öyle Gözüküyo Az İnceledim Forumda Şimdi Benim Gracia daki Çarım Hala Duruyomudur Duruyosa Ben Hangi Serverdan Giriş Yapıcam
Kullandığın e postayı hatırlaman yeter.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
işlemi yaparak mailiniz üzerinden hangi serverde hangi hesabınız var rahatlıkla anlarsınız. Girişte problem yaşarsanız konu'ya tıklayarak gerekli bilgileri edinip deneyin. Yine problem yaşarsanız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sistemine talep yolluyarak gerekli teknik desteği edinirsiniz. Umarım hesaplarınıza sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz @PerseuSs;
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)