Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.sayfadan son sayfaya kadar okudum adam resmen dıyor alıntıdır hala laf çorbası yapıyorsunuz bazılarıda dıyorkı Shell acıgı var adam konu altında acık nasıl kapatılır onuda belırtmıs ama bazıları hala konuşuyor ulan adam sıze zorla yukleyın demiyor ben bu adamı tanımam etmem ama yapılan bır sey var ortada ıyı yada kotu neden kotuluyorsunuz zorunuza gıden sey ne merak edıyorum sırf bır kac levuga ınat server alıcam ve bu fılesı kurup denıyecem sımdı son kelımem adamın konusunu pısletmeyın uzayınnn

Güzel Demişsin Kardeşim.

karalama yorumu yapan kişiler sadece filesin kendilerinde olmasını istemelerinden kaynaklanıyor

Adam okadar uğraşmış alıntı yapmış olsa bile serverin açıklarını kapatıp bize sunmuş hala saçma sapan yorum atıp konuyu kirleten arkadaşlar var. Ayıp gerçekten server files kurmayı az çok bilen adam açık var mı diye kontrol eder gerekirse shell açığını kapatadabilir.Hiçbirşey imkansız değildir elbet vardır bi çözümü.

Ek olarak:

Kullanmadığım bilişimdeki sunucumda test edip açıkları varmı filan kontrol edicem umarım saçma sapan yorum atanlara inat sonuçlar beklediğim şekilde olur'da filesi denemeden yargılayanlara kapak olur.

Son düzenleme:
1.sayfadan son sayfaya kadar okudum adam resmen dıyor alıntıdır hala laf çorbası yapıyorsunuz bazılarıda dıyorkı Shell acıgı var adam konu altında acık nasıl kapatılır onuda belırtmıs ama bazıları hala konuşuyor ulan adam sıze zorla yukleyın demiyor ben bu adamı tanımam etmem ama yapılan bır sey var ortada ıyı yada kotu neden kotuluyorsunuz zorunuza gıden sey ne merak edıyorum sırf bır kac levuga ınat server alıcam ve bu fılesı kurup denıyecem sımdı son kelımem adamın konusunu pısletmeyın uzayınnn

Valla anlayana işte babacan. Kendilerinden başkasının barınmasını istemiyor bazı arkadaşlar kendi kendilerine gocunup dururlar. Değerli yorumun için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri