- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
son 3-4 aydır anksoft ait olan v16 server filesin Kendine aitmiş gibi paylaşıldığını görüyorum.
Sadece şunu diyorum paylaşan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünada umarım gereken cezayı ödersiniz.
Yöneticiye NOT:
Konu 1-2 gün kalmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
B.F.
Bilgilendirme İçin Teşekkürler Berke Bey. Size Yapılan Bu Kötülük Cezasız Kalmaz. Siz Allah'a Haval Edin.
- Konular
- 147
- Online süresi
- 20m 28s
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 106
- DevLira
- 0
Teşekkürler,
Hayır kendisi kullanmak için izin alsa benim serverim var kullana bilirmiyim dese tamam izin veririzde paylaşmak ne demek hem benim kazancıma göz koyuyorlar. Yani yazık ya diyecek lafım yok ne duruma düştük bu insanlık ne oldu ?
...
Berke bey çoğu firma artık ftp ye iş yapmıyor. Uzaktan kurulum diye birşey duymuştum. Müşterilerde o dosya olmuyor. Direk uzaktan sunucu yönetiliyor.
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
bunun neresi saltanat tarzi sallamayin, üc ay önce saltanat filesini bastan asagiya yazmaya basladim ve bitmesine cok az kaldi orjinalinden bile daha güzel belki turkmmoda paylasirim millet files görsün
Konunu ne alakası olduğunu sora bilirmiyim benim yaptığım bir açıklamada Saltanat tarzı diye bir açıklama yoktur.
- Konular
- 56
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Kusura bakma ama konuyu boşa açmışsın bilişim filesi sonuçta o kadar kişi kuracak wareze düşmemesini mi bekliyosun lisans vs yaptırıcaktın müşterilere öyle paşa paşa vericektin her bilişimin filesi bi gün paylaşılır zaten filesi arşivleyen arşivledi blogspotlarda bile gördüğüm oldu her yere düştü boşa çabalama bence.amacım o bilişimi savunmak degil yanlış anlama ama hangi bilişim sıfırdan bi files yapıpta müşterilerine veriyo ki zaten?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...