- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
son 3-4 aydır anksoft ait olan v16 server filesin Kendine aitmiş gibi paylaşıldığını görüyorum.
Sadece şunu diyorum paylaşan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünada umarım gereken cezayı ödersiniz.
Bazı firmalarda benim filesim adı başlığında kendileri ticaret yapıyorlar. Diyecek lafım yok
Yöneticiye NOT:
Konu 1-2 gün kalmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
B.F.
son 3-4 aydır anksoft ait olan v16 server filesin Kendine aitmiş gibi paylaşıldığını görüyorum.
Sadece şunu diyorum paylaşan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünada umarım gereken cezayı ödersiniz.
Bazı firmalarda benim filesim adı başlığında kendileri ticaret yapıyorlar. Diyecek lafım yok
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yöneticiye NOT:
Saygılarımla,
B.F.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hertürlü haksızlıgın karşısındayım ve o paylaşan kişiler bilmelidirler ki büyük bir vebal altına giriyorlar bu konuda sonuna kadar destekliyorum siziben duyurumu yaptım Artık paylaşan kişilerin insafına kalmıştır.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 1m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Merhaba ,
Yapılan çok büyük terbiyesizliktir aslında böyle bir durum bu denli büyük bir forumda olabilir fakat yöneticilerimiz bu duruma kayıtsız kalmamalı.
Ortalar da emek hırsızlığı baş geziyor. Ek olarak bu hakkında birşeyler yapılmalı adamlar hazır bir server filesi üzerinde 1-2 değişiklik yapıyor var ise hataları düzeltiyor sonra bir teşekkür yazısı olarak files tanıtım konusunda bir isim bile geçirtmiyor ne oluyor " filesi ben yaptım" helal değil kardeş o sana.
iyi forumlar ..
Yapılan çok büyük terbiyesizliktir aslında böyle bir durum bu denli büyük bir forumda olabilir fakat yöneticilerimiz bu duruma kayıtsız kalmamalı.
Ortalar da emek hırsızlığı baş geziyor. Ek olarak bu hakkında birşeyler yapılmalı adamlar hazır bir server filesi üzerinde 1-2 değişiklik yapıyor var ise hataları düzeltiyor sonra bir teşekkür yazısı olarak files tanıtım konusunda bir isim bile geçirtmiyor ne oluyor " filesi ben yaptım" helal değil kardeş o sana.
iyi forumlar ..
- Konular
- 147
- Online süresi
- 20m 28s
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 106
- DevLira
- 0
Merhaba,
Yöneticiye NOT:
Saygılarımla,
B.F.
Emeğinin böylece terbiyesizce paylaşılmış olması kişilerin kullanmak istemesini değiştirmeli.
Anksoft'un filesi olduğunu bile bile bedava indirip kullanıyorsa o kişide terbiyesizdir.
Hakkınızı yasal aramalısınız.
Sadece tavsiyedir , yanlış anlamayın.
- Konular
- 38
- Online süresi
- 5m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
işi yasallaştırmak için filesi de tescillemesi gerekir çok zor işler adam alıp 2-3 değişiklik yapıp yine kullanırEmeğinin böylece terbiyesizce paylaşılmış olması kişilerin kullanmak istemesini değiştirmeli.
Anksoft'un filesi olduğunu bile bile bedava indirip kullanıyorsa o kişide terbiyesizdir.
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
Emeğinin böylece terbiyesizce paylaşılmış olması kişilerin kullanmak istemesini değiştirmeli.
Merhaba ,
iyi forumlar ..
işi yasallaştırmak için filesi de tescillemesi gerekir çok zor işler adam alıp 2-3 değişiklik yapıp yine kullanır
Teşekkürler,
Hayır kendisi kullanmak için izin alsa benim serverim var kullana bilirmiyim dese tamam izin veririzde paylaşmak ne demek hem benim kazancıma göz koyuyorlar. Yani yazık ya diyecek lafım yok ne duruma düştük bu insanlık ne oldu ?
...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...