Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

v16 Server Files ile ilgili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anksoft

Level 7
TM Üye
Konular
88
Online süresi
11d 23h
Reaksiyon Skoru
377
Altın Konu
0
Başarım Puanı
204
MmoLira
3,488
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

son 3-4 aydır anksoft ait olan v16 server filesin Kendine aitmiş gibi paylaşıldığını görüyorum.

Sadece şunu diyorum paylaşan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünada umarım gereken cezayı ödersiniz.

Bazı firmalarda benim filesim adı başlığında kendileri ticaret yapıyorlar. Diyecek lafım yok

Yöneticiye NOT:

Konu 1-2 gün kalmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,
B.F.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba ,

Yapılan çok büyük terbiyesizliktir aslında böyle bir durum bu denli büyük bir forumda olabilir fakat yöneticilerimiz bu duruma kayıtsız kalmamalı.

Ortalar da emek hırsızlığı baş geziyor. Ek olarak bu hakkında birşeyler yapılmalı adamlar hazır bir server filesi üzerinde 1-2 değişiklik yapıyor var ise hataları düzeltiyor sonra bir teşekkür yazısı olarak files tanıtım konusunda bir isim bile geçirtmiyor ne oluyor " filesi ben yaptım" helal değil kardeş o sana.

iyi forumlar ..

Merhaba,

son 3-4 aydır anksoft ait olan v16 server filesin Kendine aitmiş gibi paylaşıldığını görüyorum.

Sadece şunu diyorum paylaşan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünada umarım gereken cezayı ödersiniz.

Yöneticiye NOT:

Konu 1-2 gün kalmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,
B.F.

Emeğinin böylece terbiyesizce paylaşılmış olması kişilerin kullanmak istemesini değiştirmeli.
Anksoft'un filesi olduğunu bile bile bedava indirip kullanıyorsa o kişide terbiyesizdir.
Hakkınızı yasal aramalısınız.

Sadece tavsiyedir , yanlış anlamayın.

Emeğinin böylece terbiyesizce paylaşılmış olması kişilerin kullanmak istemesini değiştirmeli.
Anksoft'un filesi olduğunu bile bile bedava indirip kullanıyorsa o kişide terbiyesizdir.

işi yasallaştırmak için filesi de tescillemesi gerekir çok zor işler adam alıp 2-3 değişiklik yapıp yine kullanır

Merhaba ,

Yapılan çok büyük terbiyesizliktir aslında böyle bir durum bu denli büyük bir forumda olabilir fakat yöneticilerimiz bu duruma kayıtsız kalmamalı.

Ortalar da emek hırsızlığı baş geziyor. Ek olarak bu hakkında birşeyler yapılmalı adamlar hazır bir server filesi üzerinde 1-2 değişiklik yapıyor var ise hataları düzeltiyor sonra bir teşekkür yazısı olarak files tanıtım konusunda bir isim bile geçirtmiyor ne oluyor " filesi ben yaptım" helal değil kardeş o sana.

iyi forumlar ..

işi yasallaştırmak için filesi de tescillemesi gerekir çok zor işler adam alıp 2-3 değişiklik yapıp yine kullanır

Teşekkürler,

Hayır kendisi kullanmak için izin alsa benim serverim var kullana bilirmiyim dese tamam izin veririzde paylaşmak ne demek hem benim kazancıma göz koyuyorlar. Yani yazık ya diyecek lafım yok ne duruma düştük bu insanlık ne oldu ?

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri