Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeni oyuncuyum birkaç sorum var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baykus842
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 243

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar yeni başladım ElyM2 ye, daha tam bi server seçemedim editli veya editsiz mi karar veremedim.Karakterimede karar veremedim o yüzden burdayım sorularım şöyle:

1-Editli sw de full itemle hangi karakter en saglam oluyor? Sura-ninja arasında kaldım ama şaman diyende var.
2- Editsiz sw de full itemle hangi karakter en saglam oluyor?

Şimdiden teşekkürler.

Bana göre sen hangisini en iyi kullanıyorsan efsunlarını,tekniklerini vs biliyorsan o karakter ol,ister istemez o karakteri bildiğin için güçlü bir hale getirirsin.

Sırf şu karakter güçlü diye onu olacaksan oyunun tadı çıkmaz açıkcası,sevdiğin karakter ol:)

Son düzenleme:
Ben güçlü olan karakteri oynamayı severim,ondan zevk alrıım.Ona göre bi cevap gelirse sevinirim :) Büyülü silah sura ya yakın gibiyim ama full itemle iyi oluyor mu bilmiyorum

Ben güçlü olan karakteri oynamayı severim,ondan zevk alrıım.Ona göre bi cevap gelirse sevinirim :) Büyülü silah sura ya yakın gibiyim ama full itemle iyi oluyor mu bilmiyorum

Editli Serverde Savunmaların, Zekan, Kritğin, Ve Büyü Hızın Sağlam olucaksa Sura Düzersen Kimse Kesemez Kolay Kolay
Editsiz Serverde Karar Senin İtemin Sağlam olursa açacağın Karktrn Fazla Bir Önemi Yok Bence

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri