mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Metin2 Freebsd Baslatma Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan panherr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 895

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam Arkadaşlar

Öncelikle Oyunu Açarken Bazı Problemler Yaşıyorum Bazı Dosyalar file No Found Diyor

Video Çektim Sorun Kaynagını Bilen Arkadaşlar Varsa Video Bakıp Bana Yardımcı Olacak Varmı?

Metin2 Başlatma Hatası Videosudur..

Portlar Modemde Açıktır Port mab gerek varmı Yapmam Gereken Birşey varsa Yardımcı olun ne olur

Bilgi Paylaşdıkca Çoğalır..

Son düzenleme:
Kardeşim anladığım kadarı ile sisteminde ip hatasi mevcut yada dosya izinlerinde bir problem söz konusu. Root içerisindeki serverinfo.py dosyanda herhangi bir port ve ip yanlışı mevcut değilse...
1. Aşama:
Baslat.sh dosyanı masaüstüne çek Notepad++ programı ile aç ve orada herhangi bir ip mevcut mu kontrol et var ise kendi ipin şeklinde düzenle(Ctrl+H=Tümünü Değiştir Tarzı)
2. Aşama:
Mevcut CH ve DB dosyanda Config-Conf gibi dosyalarda bazı İpler mevcut olabilir güvenlik amaçlı yapılan bir düzenlemedir. O ip dışında bir bağlantı sağlanamamasi için diyebilirim.
BIND_IP: xx.xxx.xx.x
PUBLIC_IP: xx.xxx.xx.x
INTERNAL_IP: xx.xxx.xx.x
Bu şekilde birşey mevcutsa bunları kendi ipin ile düzenle.
3. Aşama:
Dosya izinlerinde eksiklerin mevcut olabilir. Puttye bu kodu geçmeni öneririm.
chmod -R 777 /usr/game
chmod -R 777 /var/db/mysql
Bunlar senin dosyanın Yazma-Çalıştırma-Okuma gibi özelliklerini sağlar.
Umarım işine yarar kolay gelsin, iyi forumlar...

Kardeşim anladığım kadarı ile sisteminde ip hatasi mevcut yada dosya izinlerinde bir problem söz konusu. Root içerisindeki serverinfo.py dosyanda herhangi bir port ve ip yanlışı mevcut değilse...
1. Aşama:
Baslat.sh dosyanı masaüstüne çek Notepad++ programı ile aç ve orada herhangi bir ip mevcut mu kontrol et var ise kendi ipin şeklinde düzenle(Ctrl+H=Tümünü Değiştir Tarzı)
2. Aşama:
Mevcut CH ve DB dosyanda Config-Conf gibi dosyalarda bazı İpler mevcut olabilir güvenlik amaçlı yapılan bir düzenlemedir. O ip dışında bir bağlantı sağlanamamasi için diyebilirim.
BIND_IP: xx.xxx.xx.x
PUBLIC_IP: xx.xxx.xx.x
INTERNAL_IP: xx.xxx.xx.x
Bu şekilde birşey mevcutsa bunları kendi ipin ile düzenle.
3. Aşama:
Dosya izinlerinde eksiklerin mevcut olabilir. Puttye bu kodu geçmeni öneririm.
chmod -R 777 /usr/game
chmod -R 777 /var/db/mysql
Bunlar senin dosyanın Yazma-Çalıştırma-Okuma gibi özelliklerini sağlar.
Umarım işine yarar kolay gelsin, iyi forumlar...

Sorun Güncel TeamViewerden Yardımcı Olabilirmisiniz..

CONFİG dosyası var ama içinde shop felan ipsi var anlamadım teamdan bağlanırsanız sorunun

kaynagını bulacagınıza güveniyorum

eklermisiniz facebook.com/smtsmt28

Güncel Arkadaşlar Oyun Açık Servere Bağlanamıyorum Hata veriyor Kendi İp mi pack girrdim olmadı mc set ile no ip girdim olmadı

oyun açık ama servere giremiyorum

sysinstall ilgili bir problemmi var

anlamadım bu videodaki sorunu yabancı siteden es geçin yazıyor göz ardı edin çalışır run diyor :)

server açıkda benmi giremiyorum :)

hadi biriniz el atsın çok canımsııkn

Güncel Arkadaşlar Oyun Açık Servere Bağlanamıyorum Hata veriyor Kendi İp mi pack girrdim olmadı mc set ile no ip girdim olmadı

oyun açık ama servere giremiyorum

sysinstall ilgili bir problemmi var

anlamadım bu videodaki sorunu yabancı siteden es geçin yazıyor göz ardı edin çalışır run diyor :)

server açıkda benmi giremiyorum :)

hadi biriniz el atsın çok canımsııkn

Arkadaşım o log yazısı bir hata değildir :) normal birşeydir Rename ad değiştirmektir Yani Bir nevi otomotik Logları siliyor
Fakat sen servere Hiç giriş yapmadığın için Serverde log bulunmuyor dolayısı ile Not found hatası veriyor Yani O önemli değil
Sorununa Gelirsek Sen yapamamışsındır Skype adresim bilal.akdogmus Eklersen Yardımcı olurum. İyi Forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri