romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VPS Server Karaker Ekranından Logine Atması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackyellow97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 583

jackyellow97

Level 1
Üye
Konular
2
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Benin FreeBsd 11.2 yüklü bir VPS sunucum var. Fakat oyuna, navicata hatta karakter seçme ekranına geliyor ve sonra karakter seçrikten sonra login ekranına atıyor. Forumda çok makale okudum fakat yine de anlamadım. Benim İp adresim zaten sabit ve public. Ayrıca panel üzerinden tüm portlara erişim verebiliyorum. Fakat nedense böyle bir problemle karşı karşıyayım.
Forumdaki bazı konularda portmapsiz ve mcsetsiz olamayacağını, bu bağlantıyı ADSL'in engellediğini söylüyorlar. E o zaman bilişimden alınan sunuculara nasıl bağlanabiliyoruz? Ki zaten benim sunucum Windows değil, ham FreeBSD, portmap falan nereye kuracağım? Ayrıca MC Setler de artık kullanılamıyor herhalde. Ve ben ilk defa bu sorunu Metin2'de yaşıyorum. Daha önce hiç port vs. açmadan sayısız oyun sunucusu kurdum ve direkt public ip'den bağlandım. Lütfen yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olun aydınlatın beni. Teşekkürler.

senin yaptığın home server kurmak freebsd'yi direk makinaya kuruyorsun iso olarak bu yanlış home server için forumda kurulum verildi ve bilişimlerin nasıl sunuıcu yapabildikleri ise özel firmalardan aldıkları dedicated sayesinde wmware exi v.x .x ile sanallaştırıp size sunuyorlar yani home server kurmak istiyorsan forumda windows için kurulum var ama eğerki sende bilişim gibi dedicated kullanmak istiyorsan forumda gene var kurulumu ama lisans v.s işi biraz yorar ayrıca senin o sonucuya sınırsız elektirk ve fiber internet bağlaman lazımki uptime düşmesin aksi taktirde sunucu tekleme gerileme hatalar meydana gelir

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam, gayet net anlatmışsın. Acemiyiz işte ne yapalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri