HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sorun balık tutmak değil herkes balık tutamıyo bn ona vakit ayıramıyorum mesela balık tutarak 10 dk da geliyorsa sürgün de de 10 dk da gelicek ayrım yapılmicak
sorun balık tutmak değil herkes balık tutamıyo bn ona vakit ayıramıyorum mesela balık tutarak 10 dk da geliyorsa sürgün de de 10 dk da gelicek ayrım yapılmicak
Dostum kusura bakma ama bana mazeret arıyormuşsun gibi geldi veya işin kolayını arıyorsun gibi. Tam da senin konunun üzerine açılmış bir konu. http://www.turkmmo.com/ely-metin21/3061291-kahraman-sembolu-ve-levin-yuzugu-toplama.html Demek istediğim yapılmak istenince yapılıyor, biraz çabalamalısın yoksa piyasada daha kolay pvp serverlar da mevcuttur eminim.
işin kolayı falan değil asıl balık tutarak levi sembol düşürmek daha kolay kardeşim öyle herkes sürgün 2. katta 1 oda toplayamaz... ben işin zor yolunun geliştirlmesini istiyorum
işin kolayı falan değil asıl balık tutarak levi sembol düşürmek daha kolay kardeşim öyle herkes sürgün 2. katta 1 oda toplayamaz... ben işin zor yolunun geliştirlmesini istiyorum
Balıkçılık Kolay Değil ki Herkes Sabır Edip tutma Yeteneğine Sahip Değil Ve Ayrıca Şans.
Balıkçılık Kolay Değil ki Herkes Sabır Edip tutma Yeteneğine Sahip Değil Ve Ayrıca Şans.
hemde nasıl kolay kardeşim gelsin 3 sn bekle cek ya hem siz neden balıkçılığı savunuyorsunuz ben onu da anlamış değilim benim konnum sürgün de levi sembolün az düşmesiydi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)