noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Sürgün

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertalperr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 841

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba. değerli yetkili sürgün mağarasında çok az levi sembol düşüyo bana ve birçok insana sorarsanız bunun düşme şansının biraz daha artırılması gerekiyor gereğinin yapılmasını istiyorum 2 saatte 2 tane ancak düşüyor bu böyle olmaz lütfen gereğini yapın...

merhaba. değerli yetkili sürgün mağarasında çok az levi sembol düşüyo bana ve birçok insana sorarsanız bunun düşme şansının biraz daha artırılması gerekiyor gereğinin yapılmasını istiyorum 2 saatte 2 tane ancak düşüyor bu böyle olmaz lütfen gereğini yapın...

Bence Şuanki Hali iyi O Kadar Fazlada Düştümüde Levi Yüzüğü , Kahramanlık Sembölü için Ticaret Olmaz

Alternatif bir yol olan ; balık tutmayı dene.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri