HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba. değerli yetkili sürgün mağarasında çok az levi sembol düşüyo bana ve birçok insana sorarsanız bunun düşme şansının biraz daha artırılması gerekiyor gereğinin yapılmasını istiyorum 2 saatte 2 tane ancak düşüyor bu böyle olmaz lütfen gereğini yapın...
merhaba. değerli yetkili sürgün mağarasında çok az levi sembol düşüyo bana ve birçok insana sorarsanız bunun düşme şansının biraz daha artırılması gerekiyor gereğinin yapılmasını istiyorum 2 saatte 2 tane ancak düşüyor bu böyle olmaz lütfen gereğini yapın...
Bence Şuanki Hali iyi O Kadar Fazlada Düştümüde Levi Yüzüğü , Kahramanlık Sembölü için Ticaret Olmaz
ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz
Önerilerini ve Aklındaki soruları bu konuda dile getirebilirsin.
Önerilerini ve Aklındaki soruları bu konuda dile getirebilirsin.
Alternatif bir yol olan ; balık tutmayı dene.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)