HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya he he hırsız herif seni kaybol![]()
İFTİRA ATMAYI BIRAKTA VARSA VİDEON AT YOKSA GEL OYUNA HODRİ MEYDAN :ka19:
Vs mi atmak istiyorsun ?? çarın banlı olduğunu bile bile vs ye çağırıyorsun
zaten haklı olan biri burda senin gibi sürekli kendini acındırmaz ve sürekli video at vs. demez hırszzzz 
Vs mi atmak istiyorsun ?? çarın banlı olduğunu bile bile vs ye çağırıyorsunzaten haklı olan biri burda senin gibi sürekli kendini acındırmaz ve sürekli video at vs. demez hırszzzz
![]()
BENİM OMURGAM DİK ANLIM AK BİRADER SUÇSUZUM SONUNA KADAR DA LAFIMIN ARKASINDAYIM KENDİMİ ACINDIRCAK DURUMADA DÜŞMEDİM ALAHA ŞÜKÜR . İFTİRA ATARAK KENDİNİ AVUTUYORSUN VE HATA KENDİNİ ACINDIRIYORSUN ACINCAK HALDESİN YANLIZSIN KİMSEN YOK ÇARINDA BANLIYMIŞ HERNEYSE SENİN GİBİ BOŞ ADAM DEĞLİZ SANA HARCIYAMAM DEĞERLİ VAKTİMİ İFTİRALARINLA SENİ BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM LAF YETİŞTİREMEM SANA SADECE BOŞ ÇENE DEN İBARETSİN SAATLERDİR İFTİRA ATIYORSUN VİDEO AT DİYORUM ÇÜNKÜ ATTIĞIN BU BOŞ İFTİRALARI BİLDİGİM İÇİN ASILSIZ YALAN YANLIŞ İFTİRA ATARAK ADIMI LEKELEMEYE ÇALIŞIYORSUN FAKAT BOŞA UĞRAŞIYORSUN HADİ BAK DALGANA:ka19: SÜTÜNÜDE BOL İÇ BOYUN UZAR BELKİ

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)