HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ulan Çebİ telefon 7 24 elİmde mesaj atan dakİkasinda cevabini aliyor burda İftİra atarak adimi hirsizlikla lekelİyemezsİn senn 3 kuruŞluk nİnja setİne kalmadim vİdeon varsa at İŞleme alirlar varsa bÖyle bİŞey suÇluysam cezami Çekmeye raziyim
Bak ben sana güvenip verdim zaten seti sende biliyosun murata bile her yone sms yok ondan mesaj atmiyorum demişsin hala 7-24 bırak tamam set senin dünyanin ss si var neyin derdindesin

bak ben sana güvenip verdim zaten seti sende biliyosun murata bile her yone sms yok ondan mesaj atmiyorum demişsin hala 7-24 bırak tamam set senin dünyanin ss si var neyin derdindesin :d
lan bak sana ne dİyorum at o zaman İŞleme alsinlar bÖyle bİŞey yapmiŞsam cezami Çekmeye raziyim burda boŞ boŞ laf yapip hirsz damgasi vurmaya ÇaliŞma boŞa
lan bak sana ne dİyorum at o zaman İŞleme alsinlar bÖyle bİŞey yapmiŞsam cezami Çekmeye raziyim burda boŞ boŞ laf yapip hirsz damgasi vurmaya ÇaliŞma boŞa
Ben sana güvenip çarın ıd şifre vermişim itemleri sen aktarırken nasıl video alayım sende biliyorsun video olmadığını sallıyorsun onun için herşey ortada işte boş yapma
hırsızzzzzLan boŞ boŞ İftİra atip durma burda Ş..... Sensn lan hirsiz k..... Elalemİn gÖzÜnÜ doldurmaya ÇalŞma boŞuna kmİn ne oldugunu herkes bİlİyor senİn en ufak bİrŞeyİnİ ÇalmiŞsam eĞer at vİdeonu sonuna kadar arkasindayim lafimin senİn tek bİr İtemİnİ dahİ almadim İftİra atmaktan vazgeÇ yanlizlik baŞina vurmuŞ
Lan boŞ boŞ İftİra atip durma burda Ş..... Sensn lan hirsiz k..... Elalemİn gÖzÜnÜ doldurmaya ÇalŞma boŞuna kmİn ne oldugunu herkes bİlİyor senİn en ufak bİrŞeyİnİ ÇalmiŞsam eĞer at vİdeonu sonuna kadar arkasindayim lafimin senİn tek bİr İtemİnİ dahİ almadim İftİra atmaktan vazgeÇ yanlizlik baŞina vurmuŞ
Konuşmalarindan belli neden sürekli video at diyorsun ?
zaten çarın ıd şifresini sen biliyodun diyorum al bak ss lerde var orda video olmadığını bile bile at video diyosun ve itemleri aktarmişsin yeni çar kasmişsin hırsızzzz 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)