HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ULAN Ş..... NE YENİ ÇARI O ÇAR AÇILALI 1 YIL OLDU ÇARIMIN SİCİİLİ TEMİZ DEĞİL DİYE YENİ ÇARA GEÇTİM KANITSIZ İFTİRALARINLA SADECE ÇOCUKLARI İNANDIRIRSIN BURDA BOŞ BOŞ ÇENENİ YORMA DEDİĞİM GİBİ KMİN NE OLDUGUNU HERKES BİLİYOR :ka19:
ULAN Ş..... NE YENİ ÇARI O ÇAR AÇILALI 1 YIL OLDU ÇARIMIN SİCİİLİ TEMİZ DEĞİL DİYE YENİ ÇARA GEÇTİM KANITSIZ İFTİRALARINLA SADECE ÇOCUKLARI İNANDIRIRSIN BURDA BOŞ BOŞ ÇENENİ YORMA DEDİĞİM GİBİ KMİN NE OLDUGUNU HERKES BİLİYOR :ka19:
dünyanın ss si var 2 konuda
çarın sicili temiz değil diye demişsin de zaten reisolmakzr isimli çarının nerden baksan bi 5 aydır sicili temiz değil neden oynuyodun madem onda 
dünyanın ss si var 2 konudaçarın sicili temiz değil diye demişsin de zaten reisolmakzr isimli çarının nerden baksan bi 5 aydır sicili temiz değil neden oynuyodun madem onda
![]()
BEN AYLARDIR NİNJA OYNUYORUM 1 AY OLMADI SURAYA GEÇELİ 10 15 GÜN OYNADIM BAN YEDİ DAHADA GİRMİYORUM . VARMI ATMADIĞIN BAŞKA İFTİRA ? KALDIMI DURMADAN BİŞEYLER ÜRETİYORSUN ORDAN BURDAN ALMA LAFLARLA ADIMI ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BOŞUNA UĞRAŞIYORSUN OMURGAM DİK ANLIM AK KİMSENİN İTEMİNE EL SÜRMEDİM TEKRAR SÖYLÜYORUM VARSA VİDEON AT İŞLEME ALSINLAR VE BANA İFTİRA ATMAKTAN VAZGEÇ ! :ka24:
BEN AYLARDIR NİNJA OYNUYORUM 1 AY OLMADI SURAYA GEÇELİ 10 15 GÜN OYNADIM BAN YEDİ DAHADA GİRMİYORUM . VARMI ATMADIĞIN BAŞKA İFTİRA ? KALDIMI DURMADAN BİŞEYLER ÜRETİYORSUN ORDAN BURDAN ALMA LAFLARLA ADIMI ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BOŞUNA UĞRAŞIYORSUN OMURGAM DİK ANLIM AK KİMSENİN İTEMİNE EL SÜRMEDİM TEKRAR SÖYLÜYORUM VARSA VİDEON AT İŞLEME ALSINLAR VE BANA İFTİRA ATMAKTAN VAZGEÇ ! :ka24:
Kendini acındırma ya bu kadar mi küçüksün
tamam diyorum set senin tamam mı senin oldu yani ben sadece ne olduğunu bilsinler istedim kes sesini şimdi 
KİMİN NE OLDUĞUNU HERKES GAYET İYİ BİLİYOR O YÜZDEN YANLIZSIN KİMSEN YOK BURDA İFTİRA ATIP KENDİNİ AVUTMA BOŞ İFTİRALARINA ÇOCUKLAR İNANIR DAHA FAZLA ŞANSINI ZORLAMA İFTİRA ATA ATA Bİ HAL OLDUN :ka24: ASIL SEN KES SESİNİDE BAŞ AĞRITMA BURDA HADİ ALAHA YAKIN BANA UZAK OL BİDADA ADIMI ANMAKendini acındırma ya bu kadar mi küçüksüntamam diyorum set senin tamam mı senin oldu yani ben sadece ne olduğunu bilsinler istedim kes sesini şimdi
![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)