HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle demişsin ya hani diğer konu da telefon 7/24 elimde mesaj atmadın aramadın vs.
Arama kayıtları mesajlar var orda açma bile açamamışsın arayınca.
Daha sonra hattın turkcel benimki de turkcel fakat her yöne sms hakkın olmadığı için cevap veremiyomuşsun
Bunlarda murata söylediğin yalanlar
Diğer konuda neden video almadın demişsiniz ya hani internet kafeden giriyorum zaten oyuna sonradan video çekme programı yükelyince bilirsiniz belki bütün programlar oyunlar kapanır.Banlatmak gibi amacım veya seti geri almak gibi de bi amacım yok demiştim zaten.
Her şeyi geçtim neden çarı değiştin
ama yalan söylemene gerek yok set benden sana sadaka olsun 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arama kayıtları mesajlar var orda açma bile açamamışsın arayınca.
Daha sonra hattın turkcel benimki de turkcel fakat her yöne sms hakkın olmadığı için cevap veremiyomuşsun

Bunlarda murata söylediğin yalanlar

Diğer konuda neden video almadın demişsiniz ya hani internet kafeden giriyorum zaten oyuna sonradan video çekme programı yükelyince bilirsiniz belki bütün programlar oyunlar kapanır.Banlatmak gibi amacım veya seti geri almak gibi de bi amacım yok demiştim zaten.
Her şeyi geçtim neden çarı değiştin
ama yalan söylemene gerek yok set benden sana sadaka olsun 
Son düzenleme:
Ulan sen kİmsİn ben senn 3 kuruŞluk setİnemİ kaldim gÜnlerdİr sÜrgÜnde sÜrÜnÜyoruz para kascaz dİye gelmİŞsİn kanitsiz İftİralarinla mİlete gÖz doldurup adimi Çikarmaya ÇaliŞiyorsun elle yaptiĞin ss lerle İftİra atma orada numaramida paylaŞmiŞsin Ş.... Sen bana ne zaman attin lan bu mesajlari Çeksene vİdeo
Burda elaleme adimi Çikartmaya ÇaliŞma kİmİn ne oldugu ortada yanlizlik baŞina vurmuŞ bellİ kİmsen kalmayinca nereye saldircaĞni ŞaŞrdin at vİdeonu İŞleme alsinlar burda hirsiz damgasi vuramazsin
Ulan sen kİmsİn ben senn 3 kuruŞluk setİnemİ kaldim gÜnlerdİr sÜrgÜnde sÜrÜnÜyoruz para kascaz dİye gelmİŞsİn kanitsiz İftİralarinla mİlete gÖz doldurup adimi Çikarmaya ÇaliŞiyorsun elle yaptiĞin ss lerle İftİra atma orada numaramida paylaŞmiŞsin Ş.... Sen bana ne zaman attin lan bu mesajlari Çeksene vİdeo
Telefondan nasıl video çekeyim veya bak orda mesajları attığım tarih ve saate birde sağ üstteki saate bak hala yalan söyleyip kendini düşürüyosun

E hani diğer konuda telefon 7/24 elindeydi ben hiç aramamiştim hiç mesaj atmamıştım şimdi de sahte mi oldu başka yalan bul veya sus aldın işte ninja seti

Ulan Çebİ telefon 7 24 elİmde mesaj atan dakİkasinda cevabini aliyor burda İftİra atarak adimi hirsizlikla lekelİyemezsİn senn 3 kuruŞluk nİnja setİne kalmadim vİdeon varsa at İŞleme alirlar varsa bÖyle bİŞey suÇluysam cezami Çekmeye raziyim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)