HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Atarlı Giderli Konuşan.Herkeze Kafa Tutan.400T Sine Diyip Alttan Atarlı Giderli Konuşan Arkadaşın Hazin Sonu :m08::m08: Pot Basışınıda Görebilirsiniz Buradan. Her Türlü Bahaneleri Var Ama Sonuca Bakmamız Gerekir.
http://www.dailymotion.com/video/x1zl717_theanqelsura-ws-iprometheusi_videogames
İyi Seyirler.
IPromeTheuSI .
400T Yide Vermedi Arkadaş :m08:
http://www.dailymotion.com/video/x1zl717_theanqelsura-ws-iprometheusi_videogames
İyi Seyirler.
IPromeTheuSI .
400T Yide Vermedi Arkadaş :m08:
Son düzenleme:
ŞİMDİ TARAFSIZ OLARAK SEN MELEKMİSİN
ŞİMDİ SEN KENDİ EDİTLERİNLE WS ATMADIN O YUZDEN VERMESİN ZATEN VERİRSE ADAMLIK DEĞİL SAFLIKTIR AIN REZİLLİK GÖRÜN ONURUN 
BU ARADA ONUR GEL ÇIKALIM SENLE WS YE SETİNE ÇOK İSTİYORSAN DUNKİ GİBİ
BENDE SANA ATAR GİDER YAPIYORUM BANADA WS DESENE YAHU
MEMO ÇIK ATAK NİYE DİYEMİYORSUN KUYRUK ACISI BU OLSA GEREK BENDE ALTTAN YAZIYORUM ŞİMDİDE YAZIYORUM SENİ OYNAYARAK KESERİM HADİ BENDE ATARLANDIM BENİM HAZİN SONUMUDA GÖSTER NEYSE DAHA FAZLA KONUSMAMA GEREK YOK
İYİ SEYİLER
ŞİMDİ SEN KENDİ EDİTLERİNLE WS ATMADIN O YUZDEN VERMESİN ZATEN VERİRSE ADAMLIK DEĞİL SAFLIKTIR AIN REZİLLİK GÖRÜN ONURUN 
BU ARADA ONUR GEL ÇIKALIM SENLE WS YE SETİNE ÇOK İSTİYORSAN DUNKİ GİBİ
BENDE SANA ATAR GİDER YAPIYORUM BANADA WS DESENE YAHU
MEMO ÇIK ATAK NİYE DİYEMİYORSUN KUYRUK ACISI BU OLSA GEREK BENDE ALTTAN YAZIYORUM ŞİMDİDE YAZIYORUM SENİ OYNAYARAK KESERİM HADİ BENDE ATARLANDIM BENİM HAZİN SONUMUDA GÖSTER NEYSE DAHA FAZLA KONUSMAMA GEREK YOKİYİ SEYİLER

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Memo Akşam Saat 8 De Aynı Yerde Ol Ayıktın Gel Senlede Vs Atalım.Dans Ederek KES Beni İstediginden İstedigini Yap.Beni Baglamaz İcraata Bakıcaz Okey Sonra Arkadaşın Gibi.Yazma Alttan ? ? ? Saat 8 De Aynı Yerde Okey ??
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)