Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaş bir konu açılmış fikirlerinizi yazmanızı istiyor. Şu o bu büyüktü söyle oldu böyle olmuş bunlara gerek yok tartışmaya hiç gerek yok.
Bence TEKSAS.
Bence TEKSAS.
TEKSAS dediğiniz lonca çokta sağlam değil. Benim oynadığım zamanlarda en iyisi Literary - GrandChunjo loncasıydı. Savaşlarda TEKSAS'ı her seferinde yenerdi.
hee Teksas'ın GrandChunjo'nun kurucu ekibi olduğunu bilmeden yorum atmışsın kardeş

teksas kendini yeniyordu yani oda güzel
Savas yapin herkez gorsun kimin gucu daha fazla diye belirli bi saate ayarlayin herkez loncasini toplasin savasini yapsin videosunuda cekip atin youtubeye
Oyun ortamı git gide kötü bi hal alıyor , sıkıcı olmaya başlıyor. Userlerin bi çoğu oyunu bırakıyor , eskisi gibi savaşlar olmuyor.. Yenilikler gelmiyor vs. vs. Anka ve Teksas loncasını kıyaslamaya alan arkadaşa burdan sesleniyorum. Bu iki loncada dost loncadır , iki lonca samimi bi dostluk bağı vardır.. Tabiki oyunda Loncalık setlerimizi falan tamamladığımız için yapıcak birşey bulamayıp ara sıra baskına gelebiliyoruz , tabi ki kesiyoruzda kesiliyoruzda.. Kimse ben güçlüyüm , ben ezerim muhabbetlerine giremez. Eskiden lonca savaşları çok olurdu cünkü serverde user sayısı fazlaydı , Simdi tanılan sadece 2 lonca var ANKA ve TEKSAS loncası bu loncalarda Savaş muhabbetleri henüz kesin olarak yapılmamıştır , ama ilerliyen zamanlarda kısmetse sayılı bi kadroyla lonca savaşı görüşmesi yapılacaktır . .
- İyi forumlar . .
- İyi forumlar . .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)