mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Emrullah YAZICI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emrullah YAZICI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba sayın forum üyeleri,

Ben Emrullah YAZICI. 13 Ocak 1997'de doğdum. Yani şu an 18 yaşındayım.

TurkMMO'yu seneler önce metin2 oyunundan keşfettim. O dönemlerde farklı bir kullanıcı olarak TurkMMO'yu takip ediyordum ancak zaman geçtikçe TurkMMO'ya olan ilgim artmaya başladı. Bununla beraber bende yönetime atılmaya başladım. İlk kullanıcım olan LONGINUS'la Deneme Moderatör'düm. Ancak o zamanki yanlışlarımdan, hatalarımdan dolayı forumdan uzaklaştırıldım.

Bir kaç sene sonra iGrand olarak tekrar TurkMMO'ya geldim. Paylaşımlarımla, emeklerimle birlikte Süper Moderatör'lüğe kadar yükseldim. Ancak talihsiz sebeplerden dolayı (hesabım çalındığı için) forumdan uzaklaştırıldım.

Günümüze geliyoruz ve ben tekrar TurkMMO'ya geldim. Bu kadar geri dönüşün sebebi sadece sevdiğim, ilgi duyduğum, hobi edindiğim bir forum olduğu için. Yönetim üyesi olmak ve tekrar eski günlerime geri dönmek için çabalayacağım. İmzamda da olduğu gibi Emrullah YAZICI | Tüm Paylaşımlarım | TurkMMO olduğu linki inceleyebilirsiniz.

İşte gerçek hayattan ben ;

9EWQ5N.jpg
qRQbld.jpg
MW80y1.jpg

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri