Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
siz benim yaptığım panellerin hepsinde böyle yaptınız İronia ile index paneli yaptık istediniz vermedik çaldınız sizinmiş gibi kullandınız Tibetmt2 index paneli paylastım teşekkür dahi etmediniz Konumda Alıp kullandınız bu paneli yaptığımda benden görüp Özentilik yapıp sizde aynınısı Yaptınız Sayın Liberia Hanım .Panelin seninle bir ilgisi yoktur.
bakıyorumda daha ortada birşey yokken facebook paylaşım sitesindeki profilimden görüp özentiliği sen yapmışsın.
ve burada Pelin Melek Aslan benden baktı denilmişsenin ederin ne ki senden birşey bakılıcak.
Panel kendi üstümüze dahi alınmamışken kendininmiş gibi kullanıyor denilmiş.
panelin alt bölümünde Burak Selvinin Yaptığını ispatlayan bir göstergede bulunmakta ve saygısızlık yapılmadan piyasaya
sürmedik paneli beğendik ve tarafımızda kullanıyoruz paylaşım gereğide yok zaten.
kendinizi bukadar düşürmeyin bleach panelini alıpta resimleri atmışsın css desen yok grafik düzeni desen yok
dahilinde bu bir uyarıdır. İlk Ve Son
Orjinal Budur :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Görende herkesi profesyonel web tasarımcı sancak takma kafana mustafam yav. Diğer arkadaşları sevindiriyorsan sıkıntı yoktur emeğine sağlık çok şık panel ve kullanışlı
Panelin seninle bir ilgisi yoktur.
bakıyorumda daha ortada birşey yokken facebook paylaşım sitesindeki profilimden görüp özentiliği sen yapmışsın.
ve burada Pelin Melek Aslan benden baktı denilmişsenin ederin ne ki senden birşey bakılıcak.
Panel kendi üstümüze dahi alınmamışken kendininmiş gibi kullanıyor denilmiş.
panelin alt bölümünde Burak Selvinin Yaptığını ispatlayan bir göstergede bulunmakta ve saygısızlık yapılmadan piyasaya
sürmedik paneli beğendik ve tarafımızda kullanıyoruz paylaşım gereğide yok zaten.
kendinizi bukadar düşürmeyin bleach panelini alıpta resimleri atmışsın css desen yok grafik düzeni desen yok
dahilinde bu bir uyarıdır. İlk Ve Son
Orjinal Budur :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lan pelin Neyin triblerine girmişsin sen Alıntıcı olduğunu bu piyasada herkez biliyor bakma kız'sın Diye herkez yawşama peşinde . menfaat peşinde benim tr panelide alıp kendi serverinde kullandın altına telif hakkı yok Liberia aittir vb yazdın ses çıkarmadım gittin istek panellerde yorum olarak attın ses çıkarmadım git biraz geliştir kendin alıp ben yaptım deme ! yada üstünden biraz editle ona bile razıyız . sen direk alıyorsun hiç bişey yapmadan alta telif hakkı Liberia diyip facede paylaşıyorsun şimdi senin yaptığınmı Ayıp yoksa bu modenasınmı

senin ederin ne ki senden birşey bakılıcak.