Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederimGörende herkesi profesyonel web tasarımcı sancak takma kafana mustafam yav. Diğer arkadaşları sevindiriyorsan sıkıntı yoktur emeğine sağlık çok şık panel ve kullanışlı
Teşekkürler Değerli Yorumunuz İçinlan pelin Neyin triblerine girmişsin sen Alıntıcı olduğunu bu piyasada herkez biliyor bakma kız'sın Diye herkez yawşama peşinde . menfaat peşinde benim tr panelide alıp kendi serverinde kullandın altına telif hakkı yok Liberia aittir vb yazdın ses çıkarmadım gittin istek panellerde yorum olarak attın ses çıkarmadım git biraz geliştir kendin alıp ben yaptım deme ! yada üstünden biraz editle ona bile razıyız . sen direk alıyorsun hiç bişey yapmadan alta telif hakkı Liberia diyip facede paylaşıyorsun şimdi senin yaptığınmı Ayıp yoksa bu modenasınmı![]()
TeşekkürlerGüzel olmuş.
coded by rebel game
bleachmt2 panel + elvanmt2 panel resimleri = bu panel.
Emek hirsizligi yapmayin adam gibi coded ve designleri yapan kisilerin isimlerini yazin
bleachmt2 panel + elvanmt2 panel resimleri = bu panel.Emek hirsizligi yapmayin adam gibi coded ve designleri yapan kisilerin isimlerini yazin