Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu paneli serverime yapmıstım ve baktımki ''Pelin Melek Aslan'' adında biri Benden görüp Aynısını yapmıs
ve kendininmiş gibi Kullaniyor ve bu paneli kendisine inat paylasmaya karar verdim
Elvanmt2 PAnelinden görerek Dizayn Edildi
''Bana yardımcı Olan ''İronia'a Arkadaşıma Teşekkür ederim ''
Full Fonksiyon 0 Açık Panel her kese hayırlı Olsun .
ve kendininmiş gibi Kullaniyor ve bu paneli kendisine inat paylasmaya karar verdim
Elvanmt2 PAnelinden görerek Dizayn Edildi
''Bana yardımcı Olan ''İronia'a Arkadaşıma Teşekkür ederim ''
Full Fonksiyon 0 Açık Panel her kese hayırlı Olsun .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Teşekkür ederimTEŞEKKÜRLER.
ÖZENTİ PMA GAMES as:dqwE
Panelin seninle bir ilgisi yoktur.
bakıyorumda daha ortada birşey yokken facebook paylaşım sitesindeki profilimden görüp özentiliği sen yapmışsın.
ve burada Pelin Melek Aslan benden baktı denilmiş
senin ederin ne ki senden birşey bakılıcak.
Panel kendi üstümüze dahi alınmamışken kendininmiş gibi kullanıyor denilmiş.
panelin alt bölümünde Burak Selvinin Yaptığını ispatlayan bir göstergede bulunmakta ve saygısızlık yapılmadan piyasaya
sürmedik paneli beğendik ve tarafımızda kullanıyoruz paylaşım gereğide yok zaten.
kendinizi bukadar düşürmeyin bleach panelini alıpta resimleri atmışsın css desen yok grafik düzeni desen yok
dahilinde bu bir uyarıdır. İlk Ve Son
Orjinal Budur :
bakıyorumda daha ortada birşey yokken facebook paylaşım sitesindeki profilimden görüp özentiliği sen yapmışsın.
ve burada Pelin Melek Aslan benden baktı denilmiş
senin ederin ne ki senden birşey bakılıcak.Panel kendi üstümüze dahi alınmamışken kendininmiş gibi kullanıyor denilmiş.
panelin alt bölümünde Burak Selvinin Yaptığını ispatlayan bir göstergede bulunmakta ve saygısızlık yapılmadan piyasaya
sürmedik paneli beğendik ve tarafımızda kullanıyoruz paylaşım gereğide yok zaten.
kendinizi bukadar düşürmeyin bleach panelini alıpta resimleri atmışsın css desen yok grafik düzeni desen yok
dahilinde bu bir uyarıdır. İlk Ve Son
Orjinal Budur :
Son düzenleme: