HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Merhaba Crossfire da donma sorunu yaşıyorum Oyun açıldıktan bir kaç dakika sonra makine komple kitleniyor. yaklaşık olarak bir kaç saattir böyle bildiğim kadarı ile bugün her hangi bir güncelleme gelmedi...
Sorun ekran kartında dır diyerek güncelleme sinide yaptım ama hala aynı Neden kaynaklanabilir. Teşekkürler.
Sorun ekran kartında dır diyerek güncelleme sinide yaptım ama hala aynı Neden kaynaklanabilir. Teşekkürler.
Önceden tamamen sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyorsa birden bu duruma geldiyse tahminimce cihazınıza virüs bulaşmıştır diye düşünüyorum. Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?
Bilgisayarınıza 2 veya 4 ay gibi bir sürede bir format atmak şart hele birde fps oyun oynuyorsanız fazla yüklemeden kasmalar,donmalar olacaktır.2 aydan sonra zaten bilgisayarınız eski hızını vermez bu tip sorunlar yaşamamak için kesin çözümdür format.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)