HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ArkadaŞlar hepİnİz bİlİrsİnİz daha adami gÖrmeden sİzİ ÖldÜrÜr ve 1 saat sonra adami gÖrÜrsÜnÜz. İŞte bana da bu hİle lazim lÜtfenn bİlen ya da programlaysa elİnde program olan bİ zahmet upload etsİn ... Ben biktim tak dİye Ölmekten bİrasda ben ÖldÜrcem :d
***Şİmdİden teŞekkÜrler***
ArkadaŞlar hepİnİz bİlİrsİnİz daha adami gÖrmeden sİzİ ÖldÜrÜr ve 1 saat sonra adami gÖrÜrsÜnÜz. İŞte bana da bu hİle lazim lÜtfenn bİlen ya da programlaysa elİnde program olan bİ zahmet upload etsİn ... Ben biktim tak dİye Ölmekten bİrasda ben ÖldÜrcem :d
HİÇ Mİ BİLEN YOK Bİ YORUM YAZMAK ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MU ZOR ? LÜTFEN BAKIP DA BİLENİNİZ VARSA Bİ YAZIVERSİN PLZZZ !!!

:l03::l03::l03::m08::m08::m08::l03::m08:

:l04:O hile değildir oyun lag varsa olur. Yani sen adamı öldürürsün fakat onun interneti seninkinden yavaş olduğundan yarım saat sonra gösterir. Veya senin internetin onunkine göre yavaşsa adam seni öldürür fakat çoktan gitmiştir o nedenle göremessin. Yani öyle bir hile yok tamamen lag...
Abicim oyle hileler yok be ya.Lagdan olur o.Zaten su anda wolfteam'de çalışan hilelerin hepsi paralı hack.Bedava Hack yok Wolfteam'de...
HİÇ Mİ BİLEN YOK Bİ YORUM YAZMAK ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MU ZOR ? LÜTFEN BAKIP DA BİLENİNİZ VARSA Bİ YAZIVERSİN PLZZZ !!!:l03::l03::l03::m08::m08::m08::l03::m08:
:l04:
olm o admlar lagsa ondan olur m4lmsınız siz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)