mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Şeytan kulesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goulhy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 333

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir sorum olacaktı sizlere
Şeytan kulesinde ara kat gibi bir şey söz konusu mu harita kasmak gibi şeyler vb olabiliyor mu denedim ve bu yöntemle olmadığını gördüm eğer varsa böyle bir şey nasıl olacak eğer yasaksa neden yasak çünkü gerçek metin2 de bile böyle bir şey var burda yok?
Teşekkürler

Şeytan kulesinde ara kat gibi bir şey söz konusu mu harita kasmak gibi şeyler vb olabiliyor mu denedim ve bu yöntemle olmadığını gördüm eğer varsa böyle bir şey nasıl olacak eğer yasaksa neden yasak çünkü gerçek metin2 de bile böyle bir şey var burda yok?
Teşekkürler

2. Kata çıkıp harita basıp azrail katına çıkmak olayından söz ediyorsunuz herhalde öyle bir oyunda aktif değil, önceden öyleydi ancak düzeltildi diye biliyorum.

Teşekkürler

Eskiden Katil Metni Katında Biriktirilen Kutular Kulenin 2. Katında Açılarak Gerekli Haritayı Çıkardıkdan sonra Azrail Katına Gönderiyordu Fakat Kaldırıldı Seri üretim Durdu :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri