Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Allah Yazamamak !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

oyunda Allah'a Küfür etme girşiminde Bulan oyuncular mevcut ancak Ne kadar ayrı yazarsa yazsın vebalini odiyecektir Bna sorarsanız yasaklanmalı Oyle kalmalı Yani Hangi kelimede kullanılcağı düşünülebilir Mesela Eyvallah gibi bunda sansür olmayabilir

Allah sadece islam dininde değil diğer dinlercede kabul edilmiştir hristiyanlar Tanrı yazabilir ancak hiç bir hristiyan Allah'a inanmıyorum demez ve sizinle dalga geçmez zaten Ateist olan kişilerse din ile ya da Allah ile dalga geçemez böyle bir cürrette bulunamaz oyun kurallarıncada yasaktır ve sınırsız ban yerler. Bu sansürde ki amaç küfür edilmemesidir ancak dediğiniz gibi eden yine ediyor ancak bir nebzede olsa sansürlemek onlara birazcık engel olabilir ne yazik ki tamamiyla engellenemiyor bu tarz kufur eden karaktersizler.
Çok Özürdiliyerek söylemek zorundayım bilgin sıkıntılı.
Allah 'sadece' İslam Dininde denir Kutsal Ruha yada öteki tanrılara denmiyor. Onlar Allah'ı inkar edenler Tanrıyı Kabul ederler.
Video alacak programı çalıştırmayı beceremedim bundan ötürü çekmedim ben kafamdan yada başka bir yerimden uydurup açmadım bu konuyu demek ki bir derdim var ki açtım.
Alay etmez diyorsun Sen Yaradanmısın ayıbı görebilirsin ki böyle konuşuyorsun ben sizden değil @admin; 'den bir cevap bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah 'sadece' İslam Dininde denir Kutsal Ruha yada öteki tanrılara denmiyor. Onlar Allah'ı inkar edenler Tanrıyı Kabul ederler.
Video alacak programı çalıştırmayı beceremedim bundan ötürü çekmedim ben kafamdan yada başka bir yerimden uydurup açmadım bu konuyu demek ki bir derdim var ki açtım.
Alay etmez diyorsun Sen Yaradanmısın ayıbı görebilirsin ki böyle konuşuyorsun ben sizden değil @admin; 'den bir cevap bekliyorum.

Yahu arkadaşım Hristiyanlıkta ve Yahudilikte tek tanrı inancı vardır onlarda Allah'a inanır ve ibadet ederler sadece Allah değilde Tanrı derler yani Tanrı olarak söylediklerinde Allah'ı kastetmiş oluyor. Gerekli cevabı admin zaten başka bir konuda vermiş. Konuyu nasıl sen yaradan mısına getirebiliyorsunuz anlamış değilim yani adamlar rahat rahat Allah yazabilsinler ve küfürlerinde bunu kullansınlar.

Boşver şu hazır cevabı tek bildiği kopyala yapıştır,

Ayrıca sonuna kadar katılıyorum yahudi olsun hristiyan olsun hiç biri Allah demez Hep Tanrı Der oda Müslümanların Hep Allah Dediği İçindir , bizim onlarla hiç bir ortak yanımız olamaz düşüncesi olduğu için böyledir bu

Ayrıca sansürlenmesini bende isterim hatta aralarına boşluk nokta koyarak filanda yazılmasın ki arada bazı kendini bilmezler çıkıyor ortalığı karıştırmak için saçma sapan hakaretler ediyorlar buda insanın canını sıkıyor o yüzden her şekilde sansürlenmeli böyle yerler için kullanılmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri