Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Allah Yazamamak !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öteki Dinlerin Kutsal şeyleri adamlar zikrediyor biz Yaradanı Sansürlerden ötürü adını bile yazamıyoruz ?
o zaman onlarada sansür verilsin.

Ey iman edenler Allahı Çokca zikredin.
Ahzâb Suresi 41. Ayet

Adam ayrı yazar küfür eder vebali gene geçer ne olacak o ?

Ha Niyetimde Ortalığı kışkırtmak karıştırmak değil onuda belirleteyim Malesef oyunda Müslümanın olduğu gibi hrıstiyan dinine mensup aynı zamanda ateist olanlar var onlar bizlerle bu konuda alay edilmesini istemiyorum

Sayın Yetkililer.
Bu benle birlikte çoğu arkadaşımın zoruna giden bir şey Allah yazmak sıkıntı oluyor Oyunun yarısı
Allah yazarken l'den yada bir harfi ayrı yazmak zorunda kalıyoruz

9XZOgQ.jpg

o değil eğer dini sembolik şeyler yasaksa bile oyunun %50'si oda en az oranı söyledim.
İslam Dini Çerçevesinde Yaşıyor.

Hrıstiyanların Papaz Peder vb gibi yada öteki dinlerdeki Kutsal şeyler gibi yazıları yazmada sıkıntı olmuyor
şahsen bu benim canımı sıkıyor bu konuda bir şeyler yapmanızı İstiyorum, istiyoruz.

38Gdq2.jpg

@admin; @erdemaa;​
türk olsun yabancı olsun hiç bir yerde Açık Değil demi hepsi sansürlü

Ha Niyetimde Ortalığı kışkırtmak karıştırmak değil onuda belirleteyim Malesef oyunda Müslümanın olduğu gibi hrıstiyan dinine mensup aynı zamanda ateist olanlar var onlar bizlerle bu konuda alay edilmesini istemiyorum

Allah sadece islam dininde değil diğer dinlercede kabul edilmiştir hristiyanlar Tanrı yazabilir ancak hiç bir hristiyan Allah'a inanmıyorum demez ve sizinle dalga geçmez zaten Ateist olan kişilerse din ile ya da Allah ile dalga geçemez böyle bir cürrette bulunamaz oyun kurallarıncada yasaktır ve sınırsız ban yerler. Bu sansürde ki amaç küfür edilmemesidir ancak dediğiniz gibi eden yine ediyor ancak bir nebzede olsa sansürlemek onlara birazcık engel olabilir ne yazik ki tamamiyla engellenemiyor bu tarz kufur eden karaktersizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri