noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Dönüşüm saçmalığınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya herkesin görüşü farklıdır demiyeceksin ya da boş konu açmışsın demiyeceksin. Arkadaş +2 düz çelik basarken demiş gayette haklı gelip burada birilerine cici görünmek için post yazmayın.

:ka19::ka19::ka19:

İşine gelen oynuyor işine gelmeyen oynamıyor. benim tek sıkıntım 65 silahların dönüşümü açılması ve oyunda eşitlik olmasıdır. nesne market böyle kalmalı hiçbir zaman oyunu etkileyecek item silah veya kraliyet altını baya eden şeyler eklenmemeli eklenirse bütün herkezin emeği boşa gider.

+2 çelik basarken bile levi,sembol monkl not istiyor çelik 50 m levi semboll 2 si 500 eder 5 monokl 5 not 200m

50 mlik zırhı +2 ye basmak için 700 m masraf yaptırırsanız kusura bakmayın bu oyuna yeni oyuncu ve oynayan adam beklemeyin..
sonuna kadar katılıyorum , +2 ye basmak için harcıyacağın paraya +9 u satılıyor çok saçma bence, server bu yüzden durgun eskiden ne güzeldi hiç yokdan pazarlar daha bereketliydi şimdi saat 11 oldukdan sonra serverda hayat duruyor , serverın biraz daha canlanması için dönüşümlerin + basmaların eskisi gibi olması lazım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri