Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Iyileştirmeci şaman yardım plssss

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 447

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben iyileştirmeci saman oynamak ıstıyorum fakat skıllerım cok az vuruyor 3 k flan bu degerlerı artırmak için ne yapmalıyım yardım edermısnz

İyileştirme şamanlar genelde öyle vuruyorlar. Bu durum Skill değerleri arasındaki farktan ve düşük damage değerden kaynaklanıyor. Forumda rastlıyorum ; İyileştirme şaman efsunları gel 10k garanti" gibisinden, Gerçekten komedi iyileştirme şamanın öyle bir değer vurması ancak karşı carda şaman savunma yoksa meydana gelir. Karşıdaki user tam savunmalı karşınıza geçmişse bu durum 3-4 K değerine kadar iniyor, hele ki karabüyü sura ile savaşıyorsanız o savunma skili sizin 2k atmanıza ancak izin veriyor :) Her zaman dediğim gibi şaman karakterinin en zorlu düşmanı karabüyü suradır. Valla ben iyileştirme şamanda pek iddialı değilim ama benim denediğim efsunlarda bu rakamları geçmiyor.

Bu yazımda anlatmak istediğim iyileştirme şaman asla ws'lerde iddialı bir çar olmadığıdır. Edit itemi olmadığı sürece

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri