BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Iyileştirmeci şaman yardım plssss

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 447

mmm234

Level 4
TM Üye
Konular
19
Online süresi
2h 14m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
84
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben iyileştirmeci saman oynamak ıstıyorum fakat skıllerım cok az vuruyor 3 k flan bu degerlerı artırmak için ne yapmalıyım yardım edermısnz

İyileştirme şamanlar genelde öyle vuruyorlar. Bu durum Skill değerleri arasındaki farktan ve düşük damage değerden kaynaklanıyor. Forumda rastlıyorum ; İyileştirme şaman efsunları gel 10k garanti" gibisinden, Gerçekten komedi iyileştirme şamanın öyle bir değer vurması ancak karşı carda şaman savunma yoksa meydana gelir. Karşıdaki user tam savunmalı karşınıza geçmişse bu durum 3-4 K değerine kadar iniyor, hele ki karabüyü sura ile savaşıyorsanız o savunma skili sizin 2k atmanıza ancak izin veriyor :) Her zaman dediğim gibi şaman karakterinin en zorlu düşmanı karabüyü suradır. Valla ben iyileştirme şamanda pek iddialı değilim ama benim denediğim efsunlarda bu rakamları geçmiyor.

Bu yazımda anlatmak istediğim iyileştirme şaman asla ws'lerde iddialı bir çar olmadığıdır. Edit itemi olmadığı sürece

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri