HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İLK SAVASTAN KALAN Bİ VİDEO DAHA YENİ HA 

cavalry ailesi olarak alımlara baslamıs olup gelen kişilerin su hususlara dikkat etmesini istiyoruz
1- lonca nekadar birincilige oynasa da önemli olan daima eğlenmektir
2- yaş sınırı varmı diye sorma yoktur bizim 13 yasındada 33 yasındada üyemiz oldu bizde önemli olan saygıdır
3- komutcuyu ve adminleri dinlemek ilk kuraldır bizde kimse lonca benim diyemez loncaya yapılan saygısızlıgın hep birlikte karsısında dururuz çünkü biz bir aileyiz
4- loncada yardımlaşma esas olsada her user kendi itemini dize bilmeli yardım biyere kadar gider
5- gelecek olanlardan tek istegimizilerde bizi arkamızdan vurmaması giderken bi dönüp selam vermesidir
6- oyuna girmeden önce rcye girmesi bizim ve oyuncu için en hayırlısıdır sonra bazı sorunlar cıkıyo
7- bizim tek amacımız sizinde bizimde zevkli zaman geçirmesidir
8- son oalrak daima ws lik swlerde oynuyoruz öle hergün sw degişen bi loncada değiliz
9- sohbet odasında küfür kesinlikle ve kesinlikle yasaktır[2 uyarı 3. Sefere loncadan atılır]
10- bizdeki tek saat 8 dir o aralarda acık olursan seviniriz mağlüm komutcu çalısıyo
son olarak malum cavalry diye yazılır dostlu kardeşlik beraberlik diye okunur
tek zorunlu program raidcal dır
bizle beraber olmak istiyosan
7955763
tıkla gel
1- lonca nekadar birincilige oynasa da önemli olan daima eğlenmektir
2- yaş sınırı varmı diye sorma yoktur bizim 13 yasındada 33 yasındada üyemiz oldu bizde önemli olan saygıdır
3- komutcuyu ve adminleri dinlemek ilk kuraldır bizde kimse lonca benim diyemez loncaya yapılan saygısızlıgın hep birlikte karsısında dururuz çünkü biz bir aileyiz
4- loncada yardımlaşma esas olsada her user kendi itemini dize bilmeli yardım biyere kadar gider
5- gelecek olanlardan tek istegimizilerde bizi arkamızdan vurmaması giderken bi dönüp selam vermesidir
6- oyuna girmeden önce rcye girmesi bizim ve oyuncu için en hayırlısıdır sonra bazı sorunlar cıkıyo
7- bizim tek amacımız sizinde bizimde zevkli zaman geçirmesidir
8- son oalrak daima ws lik swlerde oynuyoruz öle hergün sw degişen bi loncada değiliz
9- sohbet odasında küfür kesinlikle ve kesinlikle yasaktır[2 uyarı 3. Sefere loncadan atılır]
10- bizdeki tek saat 8 dir o aralarda acık olursan seviniriz mağlüm komutcu çalısıyo
son olarak malum cavalry diye yazılır dostlu kardeşlik beraberlik diye okunur
tek zorunlu program raidcal dır
bizle beraber olmak istiyosan
7955763
tıkla gel
Son düzenleme: