Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
GM'ler Online oldukları zaman alttan "GM ACİL PM PLS" yazıyorum 30 dk boyunca ancak GM hiç cevap vermiyor. Yanına çekipde ilgilenmiyor. GM'ler çok ilgisiz lütfen bunu dikkate alın vede biraz oyuncularla ilgilenin. Ben bu oyunu önceden de oynuyodum o zamanlar 1-2 serveri vardı oyuncu çok GM İLGİLİYDİ. Geçen senede biraz iyiydi ama bu sene GM'ler çok ilgisiz. Belki de sadece bu yeni başladığım sunucunun GM'si öyledir.
İyi Günler
İyi Günler
GM'ler Online oldukları zaman alttan "GM ACİL PM PLS" yazıyorum 30 dk boyunca ancak GM hiç cevap vermiyor. Yanına çekipde ilgilenmiyor. GM'ler çok ilgisiz lütfen bunu dikkate alın vede biraz oyuncularla ilgilenin. Ben bu oyunu önceden de oynuyodum o zamanlar 1-2 serveri vardı oyuncu çok GM İLGİLİYDİ. Geçen senede biraz iyiydi ama bu sene GM'ler çok ilgisiz. Belki de sadece bu yeni başladığım sunucunun GM'si öyledir.
İyi Günler
Sorununuzu oyundan pm atmak yerine
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine ticket atarsanız zaten gerekli cevap verilir ve sizinle ilgilenilir. Oyunda gmlere onlarca kişi pm atmakta ve hepsine bakıp ilgilenemediklerinden ticket sistemi kurulmuştur lütfen kullanınız.Online Olduğumuz Zaman Herkesle ve Her PM atanla İlgileniyoruz.
Şuana Kadar Hiç Bir PM yi cevapsız Bırakmadım.
Online Olduğum Zaman Yardımcı Olurum ( tunahanTM ) Veya ( DNAngel ) e de PM atabilirsin.
Şuana Kadar Hiç Bir PM yi cevapsız Bırakmadım.
Online Olduğum Zaman Yardımcı Olurum ( tunahanTM ) Veya ( DNAngel ) e de PM atabilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)