Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Donüşdürme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gardian444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 807

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

B.kro 75tl demı koysun abi 40 45 tl satsın madem bi 105 lwlk zırh donuşuyoluyo silahında donüşmesi gerekıyo bence ve emınm bu snn içnde gcrlı ama snde oldgunu thmn edıyrm vya sitedn aldgını onn içn ble yorum ypıyrsun oyundkı cogu kişeye soralm hpsı bnm gbi dusnneckdr zırh donusuluyoda slh nie donşmuyo nedn nie ....

B.kro 75tl demı koysun abi 40 45 tl satsın madem bi 105 lwlk zırh donuşuyoluyo silahında donüşmesi gerekıyo bence ve emınm bu snn içnde gcrlı ama snde oldgunu thmn edıyrm vya sitedn aldgını onn içn ble yorum ypıyrsun oyundkı cogu kişeye soralm hpsı bnm gbi dusnneckdr zırh donusuluyoda slh nie donşmuyo nedn nie ....

Yahu arkadaşım sen bana sordun nasıl dönüşüm oluyor bende sana izah ettim fiyatı nedir neden dönüşmez orası beni ilgilendirmez bu adamlarında para kazanması lazım kimse burada babasının hayrına sana hzimet vermez bu oyunun giderleri var.

Önceden Dönüştürülmüyordu Zaten.
Eğer Muharabe>>Triton>>ilahi>>baron>>ay>>runik dönüşümü istiyorsan Editli Serverleri Tercih Edebilirsin.
Sadece Sn.Shorty Betalar Geldiği Zaman Ay Kılıcını>>Runiğe Dönüştürdü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri