Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tamm ii guzel silah donuşumu yok peki niye zırhlar donuşuyo 105 lwle onlarda donüşemesın madem markete satılıyoruz 105lw itemler onlarda satılsın ....
Kraliyet zırhları var markette..
Kardeşim ben kroları demıyorum 105 lwlk zırhları diyorum madem 105 lw silahlar markete satılıyorsa 105 lw zırhlar nasıl donuşuyo ?
Kardeşim ben kroları demıyorum 105 lwlk zırhları diyorum madem 105 lw silahlar markete satılıyorsa 105 lw zırhlar nasıl donuşuyo ?
http://www.turkmmo.com/elym2-kilavuzlari/2980112-ely-3-silah-amp-zirh-donusumleri.html Burada bütün dönüşüm bilgileri mevcut bu linke tıklayarak bakabilirsiniz, iyi forumlar.
Canım kerdeşim bnm bakdm ona suanda rünik donüşümü yok ben nednı ozllkle almk ıstyrm madem 105lw silahlar sitede satılıyo nie zırhlar donşuze biliyo ?
Canım kerdeşim bnm bakdm ona suanda rünik donüşümü yok ben nednı ozllkle almk ıstyrm madem 105lw silahlar sitede satılıyo nie zırhlar donşuze biliyo ?
Zırhlar dönüşebiliyor fakat B. kraliyet zırhları sitede satılıyor yani en değerli zırhlar hala sitede ve ticareti'de yapılmıyor. Ancak 105 level silahların bir alternatifi yok yani 95 level silah ile 105 level zırh aynı kategoride, 105 level silah ile B. kraliyetleri ise farklı ikisi aynı şey değil. B. Kraliyetin özelliği %40 büyü savunmasıdır bu büyü savunması diğer hiç bir zırhta yok bu nedenle pahalı ve sitede satılıyor.