R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
berkmenoo 1
berkmenoo
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Efsane Geri Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zulele0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ColdLegend'i Nasıl Buldunuz ?

• İlgili

Oy: 0 0.0%
  • Sonuna Kadar Hak Ediyor

• Piyasanın En İyisi

• Kullanılan toplam oy
    8

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

GM Olmak İstiyorum

Adınız : Ahmet

Soyadınız : GÖRKEM

Yaşınız : 24

Yaşadığınız Yer : ANKARA

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 2008-2015 Arası Açılmış Olan Popüler Birçok Metin 2 Pvp Serverinin Alt Yapı Files Tasarımı Quest Kodlmasını Pack Editlemesini Yapmış Bulunmaktayım Diğer Arkadaşlar Gibi Buraya Teker Teker Server İsmi Yazıp Göz Boyamak Yerine İlgilenen Arkadaşlara Özel Olarak Kanıtlar Sunmak İsterim

Günlük Online Süreniz : İş Olduğu Sürece Özel Hayatımdan Ziyade Uykumdan Bile Fedakarlık Ettiğimi Bu Konunun Altında Yorumu Bulunan Arkadaşlar Bilmektedir Fakat Rutin Oyun Sürecinde Kendine Ayırdığım Vakitten Ödün Vermediğim Sürece ( Sporcuyum Antrenmanlardan Ve Aileyle Gerçidiğim Vakitlerden Bahsediyorum) Aktif Oluyorum Saat Vermek Gerekirse Minimum 4 Saat

Özellikleriniz : Konu Üzerinde Bilgi Kalabalığı Yapmak İstemiyorum Ama Daha Önce Bilişim Ofislerinde Çalışmışlığım Kendime Ait PC ve OEM Ürün Satışı Olan Dükkan İşletmişliğim Var

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :azpopiadam - WhatsApp : EDİT**

Diğer / Ek :Arkadaşlar Reklam Yapmam Yapacak Vaktim Olmadığı İçin Fakat Doğru Reklamın Nasıl Ve Ne Biçimde Yapılacağını Bildiğim İçin Bu Konuda Ciddi Kazanımlar Sağlayabilirim

Reklamcılık Teklifi Etmeyiniz Kalp Kırılır Rica Ediyorum Lütfen ...

GM Arıyorum

Sunucu Adı : -

Yaş Sınırlaması : +18

İstediğiniz Günlük Online Süre : Fark Etmez

Aradığınız Özellikler : Kesin Olarak Ankara İçersin de İkamet Sağlıyor Olmalı Arkadaşlar Ben Sadece Game Master Aramıyorum Aynı Zamanda Dostluk Kardeşlik Yapabileceğim Beraber Vakit Geçirebileceğim Aynı Tastan Yemek Yiyebileceğim Birini Arıyorum Yüzeysel Olarak Yada Prof Olarak Metin2 Pvp Server İşlerinden Anlaması Ve Deneyimli Bir Oyun Bilgisi Olması Gerekiyor

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : azpopiadam - WhatsApp : EDİT**

Diğer / Ek : Tercihen Üniversite Öğrencisi Olmasıdır Öğrenci Evine Yada Home Ofise Olarak Çalışabileceğimiz Bir Evde Bu İşleri Gerçekleştirmeyi Düşünüyorum

6YYA

Konunun İçeriği Değişmeden Önceki Hali Aşağıda Verilmiştir
P1paR5.png

Son düzenleme:
Çok Güvenlir Adam Güzünüz Kapalı Teslim Edin Serveri Her Sorunla İlgilenior Sıkılmadan Kardeşim Benim Ahmet bi tanedir candır :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri