Aradıgı Makina Özellikleri :1 GB
Aradıgı Fiyat Aralıgı : Sponsorluk
İstediği Kurulum Özellikleri : Site vs. istemiyorum. Giriş pack olabilir. Olmasada sorun yok hani ayarlarım.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : akrep_baris_43@hotmail.com
Merhaba,İyi forumlar.Kısa Süre Önce X Adlı Bir Bilişimden Büyük Bir Miktar Ücret Ödeyerek Server Satın Aldım. Teslimat 1 Gün Gecikmeli Şekilde Yapıldı.Ancak Makineleri O Kadar İyi Değil. Şu Sorunlardan Dolayı Serveri Bıraktım.;
Ch Açılma Sorunlar(Sürekli Tek Ch Açılıyor)
Pack Sorunları
Files Sorunları
Öncelikle Benim Projem Var. #ProjeYakında Tag'ıyla yola çıktık. Amacım Türkiye'de İlk 2006 -2007 Sezonunu Oyuncularıma Yaşatmak.Ancak Elimdeki Makinedeki sorunlar Belli. 1 Ch Emek Server Olmaz. Bu Sorunların hangi birini kendim halledeyim. Destek İstedim Ücret istediler.
Kısacası Bana 1 Ay Boyunca Sponsor Olucak Firma Arıyorum,Şayet Sağlayacak olursa Uzun Süresi Çalışacağım .
İyi GÜNLER İYİ FORUMLAR.
Aradıgı Fiyat Aralıgı : Sponsorluk
İstediği Kurulum Özellikleri : Site vs. istemiyorum. Giriş pack olabilir. Olmasada sorun yok hani ayarlarım.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : akrep_baris_43@hotmail.com
Merhaba,İyi forumlar.Kısa Süre Önce X Adlı Bir Bilişimden Büyük Bir Miktar Ücret Ödeyerek Server Satın Aldım. Teslimat 1 Gün Gecikmeli Şekilde Yapıldı.Ancak Makineleri O Kadar İyi Değil. Şu Sorunlardan Dolayı Serveri Bıraktım.;
Ch Açılma Sorunlar(Sürekli Tek Ch Açılıyor)
Pack Sorunları
Files Sorunları
Öncelikle Benim Projem Var. #ProjeYakında Tag'ıyla yola çıktık. Amacım Türkiye'de İlk 2006 -2007 Sezonunu Oyuncularıma Yaşatmak.Ancak Elimdeki Makinedeki sorunlar Belli. 1 Ch Emek Server Olmaz. Bu Sorunların hangi birini kendim halledeyim. Destek İstedim Ücret istediler.
Kısacası Bana 1 Ay Boyunca Sponsor Olucak Firma Arıyorum,Şayet Sağlayacak olursa Uzun Süresi Çalışacağım .
İyi GÜNLER İYİ FORUMLAR.
Son düzenleme:
proje diyon , firmadan giriş pack files falan istiyon
sen kendini cok akıllı sanıyon konu yeri değil @asdasdasddj ; @yasrausta01 ;
sen kendini cok akıllı sanıyon konu yeri değil @asdasdasddj ; @yasrausta01 ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
proje diyon , firmadan giriş pack files falan istiyonsen kendini cok akıllı sanıyon konu yeri değil @asdasdasddj ; @yasrausta01 ;
Ne demek istedin anlamadım
yada sen ne içtin. Boşu boşuna admin etiketleme konuda bir yanlışlık görmüyorum 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)