Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeşim denedim 3 k vuruyorsa titanı takınca 2,630 vuruyor.bu kadarcık mı yaniKonuyu kaydırmayın yeter. Çözme skiline titan ile en iyi savunma yapabilirsin.
Bu Koca Serverda Tek Benim netimmi yavaş hacı he ? serverda kime sorsam evet donuyor diyor merak ediyom acaba sen ciddi ciddi doğrumu konuşuyon madem öyle çek bi video at buraya izleyelim eğer sende bir donma yoksa bizde ona göre sebebini öğrenmeye çalışırız tutupda senin gibilerle laf dalaşına girmeyiz çek video bitsin uzamasın konu :ka19:
Yahu konuyu nerden nereye getirdin millet çözme skilinin damagesini tartışıyor sen yaptığı lagı tartışıyorsun.Eğer konuya gerçekten mesaj atmak istiyorsan konuyu açan arkadaşa yardımı olacak mesajlar at bana değil.
arkadaş haklı bu konuda.çözme skilinin geçici bi lag yaptıgı kesin ve çözme skilinin damege yüksekligide kesin yalan konuşmaya gerek yok büyülü silah olan arkadaşların adaletli yorumlarını beklıyoruz.
Savaşcı değilmisin savunmayı bırak sen 60 kılıç yap delicini tavan yaptır bide +55 ort zehir al bak takır takır kesmiyonmu surayı öyle çiftel takıp ruh atarsan sura koyar 10k
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)