Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

cozme skili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazyxc0cuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

hacı sen nerenle okuyon yazdıklarımı merak ediyorum ben oyunu dondurmasından şikayetçiyim bu zamana kadar hiç bir serverda yaşamadım bu sorunu , çözme skili isterse herkeze 10k vursun veya herşeyi çözsün sıkıntı yok ama tutupda oyunumu donduruyorsa isyan ederim ben buna , yazdıklarımı iyi oku bundan sonra ona göre yorum at tamam :ka19:

Ben de senin gibi gözlerimle okuyorum ama senden farklı olarak beynimle algılıyorum merak etme.
Hiç bi serverda yaşamadım böyle bi sorun diyosun merak ettim atsan 1-2 tanesinin ismini özelden.Ve sadece senin oyunun donmuyor seninkinin donma süresi daha uzundur orası senin internetinle alakalıdır o da senin sorunundur.Hadi eyv

Bi çözme kaldı dimi bırakında suralarda yaşasın şamanlar düz düz alıyor ninja okla seri atışta alıyor sura yapmak kolay değil hani oyunlarda seviye vardır ya sura "VETERAN" yani herkes oynayamaz savunmanı zaten 100 büyü yapıyorsun artık yeni saçmalıklar geldi en kötüsü bile 80 büyü yapıp surayı bitiyor herşeyiniz bitti sıra bizde !

arkadaşlar herkez konuyu bir tarafa çekmiş.Sorun suranın şamanın ninjanın kaç k attığı değil bu büyü çözme skiline titandan başka bir savunma yapılamıyor mu

Ben de senin gibi gözlerimle okuyorum ama senden farklı olarak beynimle algılıyorum merak etme.
Hiç bi serverda yaşamadım böyle bi sorun diyosun merak ettim atsan 1-2 tanesinin ismini özelden.Ve sadece senin oyunun donmuyor seninkinin donma süresi daha uzundur orası senin internetinle alakalıdır o da senin sorunundur.Hadi eyv
Bu Koca Serverda Tek Benim netimmi yavaş hacı he ? serverda kime sorsam evet donuyor diyor merak ediyom acaba sen ciddi ciddi doğrumu konuşuyon madem öyle çek bi video at buraya izleyelim eğer sende bir donma yoksa bizde ona göre sebebini öğrenmeye çalışırız tutupda senin gibilerle laf dalaşına girmeyiz çek video bitsin uzamasın konu :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri