Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ne yani çözmeyi yeyince hiç donma olmuyormu saniyesinde sadece skillerin filanmı kapanıyor yanio problem senden, senin pc den kaynaklanıyordur ben dedigin gibi bir sorun yaşamıyorum
siz zevk alacanız diye biz hep bugmu yicez şahsen şöyleyim benim için damagesi problem değil çokda vursa pot basarsın sıkıntı olmaz ama oyunu dondurup çarı buga sokması çok saçma bişey ne o öyle ne pot basıyoz nede vurabiliyoruz biz bugdan çıkana kadar adam çokdan yatırmış oluyor
Ben işin damagesinde değil bugundayım diyorsun sonra bug oluyor oyun kendine gelene kadar karşıdakiler çoktan işin halletmiş oluyor diyorsun.
Ve bende aynı şekilde sana soruyorum siz zevk alacaksınız diye biz soğuyalım mı oyundan?Kendi tarafından bakıp düşünme bence sadece:ka24:hacı sen nerenle okuyon yazdıklarımı merak ediyorum ben oyunu dondurmasından şikayetçiyim bu zamana kadar hiç bir serverda yaşamadım bu sorunu , çözme skili isterse herkeze 10k vursun veya herşeyi çözsün sıkıntı yok ama tutupda oyunumu donduruyorsa isyan ederim ben buna , yazdıklarımı iyi oku bundan sonra ona göre yorum at tamam :ka19:Ben işin damagesinde değil bugundayım diyorsun sonra bug oluyor oyun kendine gelene kadar karşıdakiler çoktan işin halletmiş oluyor diyorsun.Ve bende aynı şekilde sana soruyorum siz zevk alacaksınız diye biz soğuyalım mı oyundan?Kendi tarafından bakıp düşünme bence sadece:ka24:
Olayı abartmaya gerek yok. Çözme skilinin kısa süre dondurduğu doğru ama bu senin dediğin gibi yatıracak kadar değil. Türktede var bu olay. Güçlü beden açınca bi an can iner gibi olup geri geliyor 1-2 saniye felan sürüyor. Büyü çözmede bunun gibi bi etki yapıyor. Eğer sende 4 saniye civarı sürüyorsa internette sorun olabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)