Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

cozme skili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazyxc0cuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kardeşim k.BDA ben bi karakterden 4k skil yiyeceksem yemisim ole toplu savunmayi ve ben çok vuruyorlar diye bisey demiyorum bu skile karsi yapilacak savunmayi ariyorum.titan dan baskaaa

siz zevk alacanız diye biz hep bugmu yicez şahsen şöyleyim benim için damagesi problem değil çokda vursa pot basarsın sıkıntı olmaz ama oyunu dondurup çarı buga sokması çok saçma bişey ne o öyle ne pot basıyoz nede vurabiliyoruz biz bugdan çıkana kadar adam çokdan yatırmış oluyor

sen ne bug'undan bahsediyon anlamadım. aktif skillerin kapanması (hava kılıcı, öfke gibi ) veya yeşil ve mor potların etkisini kaybetmesi bunlar normal bug değil

sen ne bug'undan bahsediyon anlamadım. aktif skillerin kapanması (hava kılıcı, öfke gibi ) veya yeşil ve mor potların etkisini kaybetmesi bunlar normal bug değil
demekki sen yorumları tam olarak okumuyon ben onların kapanmasına bişey demiyorum çözme sikili yedikden sonra çarın 2-3 saniye oyundan düşme olayına diyorum oyun donuyor biz ne pot basabiliyoruz nede vurabiliyoruz nede kaçabiliyoruz ama karşıdakiler ben oyuna dönene kadar çoktan işini halletmiş oluyor

demekki sen yorumları tam olarak okumuyon ben onların kapanmasına bişey demiyorum çözme sikili yedikden sonra çarın 2-3 saniye oyundan düşme olayına diyorum oyun donuyor biz ne pot basabiliyoruz nede vurabiliyoruz nede kaçabiliyoruz ama karşıdakiler ben oyuna dönene kadar çoktan işini halletmiş oluyor
sallama ziya bana niye olmuyo video çekte bakalım nasıl oluyomuş

o problem senden, senin pc den kaynaklanıyordur ben dedigin gibi bir sorun yaşamıyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri