Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

cozme skili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazyxc0cuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

çözme skiline yapilacak savunma nedir titan kalkan fazla bir is görmüyor yani harbinden çözme skiline bi çözüm lazim öküz gibi damage atiyor bilgisi olan

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Abi Yemin ederim Hiçbirşeyden memnun olmayan çocuklar gibisiniz. Şaman düz 10k vuruyor okçu ninja skille 20k vuruyor Çözmeci Suraların Büyü çözme 10k atıyor ne bu ya her karaktere karşı savunma yapamazsınız zaten illa ki bir karaktere karşı zayıf oluyorsunuz.Eğer bu karakterlerin hepsinden birden bu değerleri yiyorsanız sorun sizde olur. Bence şu an oyun çok dengeli şimdi siz benim kesin şaman ya da Büyülü Silah olduğumu düşünüceksiniz yok öyle bir şey Oyundaki nadir Karabüyü suralardanım Şu güne kadar da 1 kere bile Karabüyü suraları bitirdiniz Vuramıyoruz diye konu açmadım.
Öküz gibi dediğin titan ve adam gibi savla 3-4. Sen oyun buga girdiğinde canın yarıya düşdüğünü sanıyorsun o öyle değil. Yediğin 8k kritikden başka olmaz zaten. Güçlü beden açmak gibi 1-2 saniyeliğine bug oluyor.

çözme skiline yapilacak savunma nedir titan kalkan fazla bir is görmüyor yani harbinden çözme skiline bi çözüm lazim öküz gibi damage atiyor bilgisi olan

Karabüyü sura zaten vuramıyor.(kostümlere-başlıklara büyü sav geldiği için) bari bırakında çözmeciler oyundan zevk alsın az bişe damage atıp. ne istiyonuz 1-2k yiyip 15-20 k atmayı mı ne?

Karabüyü sura zaten vuramıyor.(kostümlere-başlıklara büyü sav geldiği için) bari bırakında çözmeciler oyundan zevk alsın az bişe damage atıp. ne istiyonuz 1-2k yiyip 15-20 k atmayı mı ne?
siz zevk alacanız diye biz hep bugmu yicez şahsen şöyleyim benim için damagesi problem değil çokda vursa pot basarsın sıkıntı olmaz ama oyunu dondurup çarı buga sokması çok saçma bişey ne o öyle ne pot basıyoz nede vurabiliyoruz biz bugdan çıkana kadar adam çokdan yatırmış oluyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri