Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Oyun içi problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 946

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Defalarca dile getirdim artık konu açmak istiyorum..

Büyü Savunması = Büyü savunması savunma mekanizması çok fazla 60 büyü savunması olana sikil girmiyor kaldıki serverde 100 büyü savunması geliyor. Büyü savunmasının savunma gücü tekrar düzenlenilmesi gerekir. Çok fazla savunma yapıyor. Sura karanlık büyü ve şaman sikilleri'ni öldürüyor.

Bi kere büyülü surayı büyü savunması okadar fazla değilkende oynamıyolardı.2.si şamanlar 20 büyüye bile en fazla 5k atıyolarki onu geçtim 7-8k delici atıyolarken ne gerek var skile öncelik deliciyi düşürsünlerde ondan sonra delici atamıyoruz bari skil atalım desinler :))

Defalarca dile getirdim artık konu açmak istiyorum..

Büyü Savunması = Büyü savunması savunma mekanizması çok fazla 60 büyü savunması olana sikil girmiyor kaldıki serverde 100 büyü savunması geliyor. Büyü savunmasının savunma gücü tekrar düzenlenilmesi gerekir. Çok fazla savunma yapıyor. Sura karanlık büyü ve şaman sikilleri'ni öldürüyor.

Bi kere büyülü surayı büyü savunması okadar fazla değilkende oynamıyolardı.2.si şamanlar 20 büyüye bile en fazla 5k atıyolarki onu geçtim 7-8k delici atıyolarken ne gerek var skile öncelik deliciyi düşürsünlerde ondan sonra delici atamıyoruz bari skil atalım desinler :))

Menfaatci sitil bu işte olucaksa ikisi birden olur biri problem digeri degilmi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri