Defalarca dile getirdim artık konu açmak istiyorum..
Büyü Savunması = Büyü savunması savunma mekanizması çok fazla 60 büyü savunması olana sikil girmiyor kaldıki serverde 100 büyü savunması geliyor. Büyü savunmasının savunma gücü tekrar düzenlenilmesi gerekir. Çok fazla savunma yapıyor. Sura karanlık büyü ve şaman sikilleri'ni öldürüyor.
@Shorty ; @DN Angel ; @erdemaa ; @admin ;
Çok güzel bir konuya değinmişsin kadirim ama daha karakterlerin bile vuruşlarınında hata varken büyü savunmasına bir çözüm bulunucağını hiç sanmıyorum. @azrailkadir27 ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel bir konuya değinmişsin kadirim ama daha karakterlerin bile vuruşlarınında hata varken büyü savunmasına bir çözüm bulunucağını hiç sanmıyorum. @azrailkadir27 ;
Biz iletelimde sonra niye serverde sikil atan karabüyü sikil atan şaman yok demesinler
Bu arada sura çözmeci olucam madem 0 dan başlıyoz bu seferde sura oynuyalım dimi
@Mruqurr ;
Son düzenleme:
her çiçekten bal almak lazım diyosunn @azrailkadir27 ;Biz iletelimde sonra niye serverde sikil atan karabüyü sikil atan şaman yok demesinlerBu arada sura çözmeci olucam madem 0 dan başlıyoz bu seferde sura oynuyalım dimi
@Mruqurr ;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)