Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Oyun içi problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azrailkadir27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 946

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Defalarca dile getirdim artık konu açmak istiyorum..

Büyü Savunması = Büyü savunması savunma mekanizması çok fazla 60 büyü savunması olana sikil girmiyor kaldıki serverde 100 büyü savunması geliyor. Büyü savunmasının savunma gücü tekrar düzenlenilmesi gerekir. Çok fazla savunma yapıyor. Sura karanlık büyü ve şaman sikilleri'ni öldürüyor.

@Shorty ; @DN Angel ; @erdemaa ; @admin ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Defalarca dile getirdim artık konu açmak istiyorum..

Büyü Savunması = Büyü savunması savunma mekanizması çok fazla 60 büyü savunması olana sikil girmiyor kaldıki serverde 100 büyü savunması geliyor. Büyü savunmasının savunma gücü tekrar düzenlenilmesi gerekir. Çok fazla savunma yapıyor. Sura karanlık büyü ve şaman sikilleri'ni öldürüyor.

@Shorty ; @DN Angel ; @erdemaa ; @admin ;

Maalesef bu çok büyük bir sorun ancak nasıl düzeltirler bilemeyiz çünkü serverde B kraliyet-15 büyülü forma-15 büyülü başlık ve 10 büyü savunması veren iksirler var yani ne yaparlarsa yapsınlar Karabüyü sura ve şamanların skilleri işlemeyecek çünkü aşırı bir büyü savunması oluyor ve büyü savunması + karakter savunması olunca işlemiyor skiller bu sebepten dolayı karabüyü suralar büyülü silah olmayı tercih etti ve şamanlar ise ortalama çan ile delici vurmayı.

Maalesef bu çok büyük bir sorun ancak nasıl düzeltirler bilemeyiz çünkü serverde B kraliyet-15 büyülü forma-15 büyülü başlık ve 10 büyü savunması veren iksirler var yani ne yaparlarsa yapsınlar Karabüyü sura ve şamanların skilleri işlemeyecek çünkü aşırı bir büyü savunması oluyor ve büyü savunması + karakter savunması olunca işlemiyor skiller bu sebepten dolayı karabüyü suralar büyülü silah olmayı tercih etti ve şamanlar ise ortalama çan ile delici vurmayı.

@Shorty ; savunma gücünü azaltır, isterse her türlü şeyi yapar alanında uzman.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri