Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler mesela bi kolye var bende kılıç çiftel 15 ninja 15 bu kolye kılıç bıçak çiftel 151515 den iy imidir kötü mü?
Kılıç-15, Bıçak-15, Çift el-15 oranına göre sizinki kötü çünkü karekter efsunu alternatif efsundur, sana efsun konusunda yardım etmek için eski kolyeme bak
konuda mevcut
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunu 150 t ye sattım ve kilic bicak ciftel hp lisini aldım. Zaten o efsun kolyenizi heba eder, kötü bir efsun yani. Efsuna devam 
@teenwolf33 ;
Son düzenleme:
Ayrıca =>> Zaten sizden şifre degişirken güvenlik kodu istiyor takas yaptınız kişi mail devredilen mail hesabi hakkinda güvenlik işlemleri veya şifrenizi bilmiyorsa sıkıntı olmaz. Hesaba erişemez.[/QUOTE]
Kişinin bildiği bir mail hesabı ise sadece posta adresini yazarak bazı soruları cevaplıyor ve şifreyi alabiliyor. O yüzden aldığı çarın mail hesabını kendi bildiği bir hesaba alması daha güvenli.
Kişinin bildiği bir mail hesabı ise sadece posta adresini yazarak bazı soruları cevaplıyor ve şifreyi alabiliyor. O yüzden aldığı çarın mail hesabını kendi bildiği bir hesaba alması daha güvenli.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)