mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Sorularım var cevap bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teenwolf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 411

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar size oyun ile ilgili bi kaç tane sorum olacaktı.
111111
İlk soru efsun ile ilgili olacak.Bıçak 15 saunması mı daha iyidir yoksa ninja 15 savunması mı ? bıçakçı ve ninjalardaki savunmada değişim olur mu?
2222
bir diğer sorum iseb krolu çarlarla ilgili.Şimdi ben yun içi t ile b krolu bi çar almak istiyorum adam bana çarı verdikten yani msn yi benim üstüe devrettikten sonra ben şifreyi değiştirsem benim msn ile adam tekrar çara erişebilir mi?yani şifreyi değiştirip çara girebilir mi sorularıma cevap bekliyorum yardımcı olursnız sevinirim :)

Öncelikle çarın msn adresini kendi bildiğin ve güvenliğinden emin olduğun bi msn adresine devretmelisin. Çünkü adamın verdi msnyi kullanırsan o kişi o msnyi tekrar kendi üstüne alabilir. Çarı alınca msnyi kendi bildiğin bir msn üstüne devret. 15 bıçak olayında da şöyle bişey var. Karakterleri 6-7 efsuna getirebilirsin ancak kbç getiremessin. Karakter savunmasını ilk 5e getirebilirsin. O yüzden önce kılıç bıçak çift doldurmaya çalış, sonra karakter sav yükseltmen daha faydalı olur.

Son düzenleme:
Öncelikle çarın msn adresini kendi bildiğin ve güvenliğinden emin olduğun bi msn adresine devretmelisin. Çünkü adamın verdi msnyi kullanırsan o kişi o msnyi tekrar kendi üstüne alabilir. Çarı alınca msnyi kendi bildiğin bir msn üstüne devret. 15 bıçak olayında da şöyle bişey var. Karakterleri 6-7 efsuna getirebilirsin ancak kbç getiremessin. Karakter savunmasını ilk 5e getirebilirsin. O yüzden önce kılıç bıçak çift doldurmaya çalış, sonra karakter sav yükseltmen daha faydalı olur.

@teenwolf33 ; Arkadaşa katılıyorum ayrıca, b kraliyet takasında dolandırma olayı fazla bu tür işlemlerinde kesinlikle video kaydı yap. Aksi taktirde hem magdur olursun hemde cezasız kalır. Güvenilir kişiler ile aracı şeklinde ticaret yapmanı öneririm.
adam bana çarı verdikten yani msn yi benim üstüe devrettikten sonra ben şifreyi değiştirsem benim msn ile adam tekrar çara erişebilir mi?yani şifreyi değiştirip çara girebilir mi sorularıma cevap bekliyorum yardımcı olursnız sevinirim :)

Ayrıca =>> Zaten sizden şifre degişirken güvenlik kodu istiyor takas yaptınız kişi mail devredilen mail hesabi hakkinda güvenlik işlemleri veya şifrenizi bilmiyorsa sıkıntı olmaz. Hesaba erişemez.

Son düzenleme:
teşekkürler mesela bi kolye var bende kılıç çiftel 15 ninja 15 bu kolye kılıç bıçak çiftel 151515 den iy imidir kötü mü?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri