Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Her Türlü Server Sorunu olan Baksın Vps -Hamachi

• Konuyu başlatan emre61
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 157

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

emre61

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
531
Online süresi
15910s
Reaksiyon Skoru
182
Altın Konu
0
Başarım Puanı
202
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 10 Gün
MmoLira
130
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Vps-Hamachi Sorunları Olan Ve ya Serverine Özel pack-map-İtem ve Skill renkleri Değiştirmek isteyenler VaGRaNT Farkı ile 7/24 Online Olan Server Kurulum Çözüm Ve Server içi Destek Konularında yardım alabıleceğiniz bir Ağ kurdum ağ ismi: ServerSorunlarıVeÇözümleri7/24 Şifre:1

Ben burada Hertürlü Server sorunu ve Server içi[ÖZEL]Harita-Pack-Skill ve item renkleri Servere Güvenilir Ve Deneyimli GM bulabılecegınız Ve Sonradan Serverde Cıkan Her Türlü Problemle Ilgılenen Görevliler Olacaktır Böyle Bir hizmet vericeğim Ve üstelik Bu oluşturduğum takıma [Görevli Alınacaktır]

Bu yapacağım hizmet Ücretli Olacaktır Ve belirlenmiş ücret dışında Ekstra hiç bir şey için ücret Ödemeyeceksınız Tabı Ücret Olayını Takıma katılanlar Kabul ederse Koyacagım Yardım ıcın yapmak ısterlerse [ÜCRETSİZ] Olacaktır..

ağ ismi: ServerSorunlarıVeÇözümleri7/24 Şifre:1

GörevLi Olmak Ve Server Sorunu ıcın Çözüm arayanları Bekliyorum

Ve Görevli Olmak İçin Şartlar

+15 yaş üstü -Saygılı-Seviyeli-Ve Dürüst Olmadılır Bu tür Sorunlar hakkında Bilgi sahibi Olmalı Ve Daha önceden GM Lik Yapmış Ve en az 1 kere Server Kurmuş olmalıdır..
Herkeze Teşekkürler VaGRaNT....:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri