- Konular
- 531
- Online süresi
- 15910s
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 202
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 130
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Vps-Hamachi Sorunları Olan Ve ya Serverine Özel pack-map-İtem ve Skill renkleri Değiştirmek isteyenler VaGRaNT Farkı ile 7/24 Online Olan Server Kurulum Çözüm Ve Server içi Destek Konularında yardım alabıleceğiniz bir Ağ kurdum ağ ismi: ServerSorunlarıVeÇözümleri7/24 Şifre:1
Ben burada Hertürlü Server sorunu ve Server içi[ÖZEL]Harita-Pack-Skill ve item renkleri Servere Güvenilir Ve Deneyimli GM bulabılecegınız Ve Sonradan Serverde Cıkan Her Türlü Problemle Ilgılenen Görevliler Olacaktır Böyle Bir hizmet vericeğim Ve üstelik Bu oluşturduğum takıma [Görevli Alınacaktır]
Bu yapacağım hizmet Ücretli Olacaktır Ve belirlenmiş ücret dışında Ekstra hiç bir şey için ücret Ödemeyeceksınız Tabı Ücret Olayını Takıma katılanlar Kabul ederse Koyacagım Yardım ıcın yapmak ısterlerse [ÜCRETSİZ] Olacaktır..
ağ ismi: ServerSorunlarıVeÇözümleri7/24 Şifre:1
GörevLi Olmak Ve Server Sorunu ıcın Çözüm arayanları Bekliyorum
Ve Görevli Olmak İçin Şartlar
+15 yaş üstü -Saygılı-Seviyeli-Ve Dürüst Olmadılır Bu tür Sorunlar hakkında Bilgi sahibi Olmalı Ve Daha önceden GM Lik Yapmış Ve en az 1 kere Server Kurmuş olmalıdır..
Herkeze Teşekkürler VaGRaNT....:ka19:
Ben burada Hertürlü Server sorunu ve Server içi[ÖZEL]Harita-Pack-Skill ve item renkleri Servere Güvenilir Ve Deneyimli GM bulabılecegınız Ve Sonradan Serverde Cıkan Her Türlü Problemle Ilgılenen Görevliler Olacaktır Böyle Bir hizmet vericeğim Ve üstelik Bu oluşturduğum takıma [Görevli Alınacaktır]
Bu yapacağım hizmet Ücretli Olacaktır Ve belirlenmiş ücret dışında Ekstra hiç bir şey için ücret Ödemeyeceksınız Tabı Ücret Olayını Takıma katılanlar Kabul ederse Koyacagım Yardım ıcın yapmak ısterlerse [ÜCRETSİZ] Olacaktır..
ağ ismi: ServerSorunlarıVeÇözümleri7/24 Şifre:1
GörevLi Olmak Ve Server Sorunu ıcın Çözüm arayanları Bekliyorum
Ve Görevli Olmak İçin Şartlar
+15 yaş üstü -Saygılı-Seviyeli-Ve Dürüst Olmadılır Bu tür Sorunlar hakkında Bilgi sahibi Olmalı Ve Daha önceden GM Lik Yapmış Ve en az 1 kere Server Kurmuş olmalıdır..
Herkeze Teşekkürler VaGRaNT....:ka19: