Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Sözüm Tüm Yetkililere

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Megatron321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

En başınız Shorty evet hepimiz biliyoruz. Eminim oyun içi ya da başka şeylerden, çalışmalardan foruma bakamıyordur. Bence bir ara uğraması lazım. Burada yüzlerce konu okudum bir kısmı saçma sapan hemen kilitlenecek tarzda ama çoğunluğu ise haklı olup yetkililerin pat diye kapattığı konular. Yani siz her konuda kendinizi haklı mı sanıyorsunuz anlamadım ? Konuyu kapatma amacı ne diye ki ? Her kişinin kendince düşünceleri vardır. Bunlara saygınız yok kesinlikle eminim. Olsaydı kişisel bi şekilde bir takım şeyler konuşurdunuz ve ya konu üzerinden yazardınız. Ama son sözü hep siz söylersiniz ne de olsa her türlü haklısınız. Ama bu sefer ben haklıyım. Çünkü bu konu bir kaç gün sonra bir yetkili son sözü kapatıp kitleyecektir eminim. Hadi haksız olduğumu gösterin yetkililer ...

HER TÜRLÜ SORUNLARA YARDIMCI OLUYORUZ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ. ÖNERİLERİNİZİ VEYA ŞİKAYETLERİNİZİ BURAYA KONU AÇARAK BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ ZATEN BİZ BU TÜR SORUNLAR İÇİN GEREKLİ KONULARI AÇMIŞIZ OYUNCU ÖNERİLERİ İÇİN ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz adlı konuyu açmısız & Şikayet ve oyun için hatalar içinde açmışız, açılan konulara da cevap verip kapatıyoruz yada yönlendiriyoruz hiç bir şey gereksiz yere kapatılmıyor, göz ardına alınmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri