SERVERLAR.GEN.TR DEN RESİM
ServerLAR.GEN.TR İnternete Düştü Daha 2 Saat Önce Konu Eklenmişti Lakin Bazı Hatalar vardı Onları Düzenledim. Ve Yeniden Konuyu Açtım.
////// reklam / edit.
Konu
Kuranlardan Yorum
Not: Bu Gün 26 Mayis 2014 Bazı Arkadaşlar Konu da YazmışLar. Bu Script Dejavu Adlı Kişi Tarafından Yazılmış ve Lisans Eklidir. Lisans'ı Kırmak için ust.php'de bulunan
NOT2: Bu Gün 26 Mayis 2014 Saat 15:25 Demo Tarafımca Editlenmiştir. Admin kullanıcı ismi demo şifre demodur.
ServerLAR.GEN.TR İnternete Düştü Daha 2 Saat Önce Konu Eklenmişti Lakin Bazı Hatalar vardı Onları Düzenledim. Ve Yeniden Konuyu Açtım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
////// reklam / edit.
Konu
den Alıntı Yapılmıştır. Buradan Daha Detaylı Bir Şekilde Bilgi Alarak Server Tanıtım Sitenizi Kurabilirsiniz. Kuramayanlar BANA ÖM ATSINLAR ÖMLERE 20:00 DA BAKMAKYAYIM. jotti'de Virüs Çıktı Ufak Bir Malware Dir. Umarım İşinize Yarar.Kuranlardan Yorum
Not: Bu Gün 26 Mayis 2014 Bazı Arkadaşlar Konu da YazmışLar. Bu Script Dejavu Adlı Kişi Tarafından Yazılmış ve Lisans Eklidir. Lisans'ı Kırmak için ust.php'de bulunan
Bölümünü değiştirin ve alt.php'de bulunan
bölümünüde değiştirin. Script Alıntıdır Lakin, Lisans Kırılmıştır. Üzerinde Değişiklikler Tarafımca Yapılmıştır.NOT2: Bu Gün 26 Mayis 2014 Saat 15:25 Demo Tarafımca Editlenmiştir. Admin kullanıcı ismi demo şifre demodur.
Paneli kurdum sorunsuz calisiyor
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...