M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Shinso ( Nerdesin CuteUnıty )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheWalkinqDead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gocunmamış olsaydın buraya gelipte arka arkaya post kasıp bişeyleri ıspatlama cabasında olmazdın aynı tarzda konu actın hiç bir phantom dikkate alıpta cevap vermedi şimdi gocunmanın anlamını ögrenmişsindir okadar gereksiz cırpınışların varki kendini yanındakileri gittikce kucuk düşürüyosun cok adaletli bir ortam vardı diycem inkar edicen bir sura fazlan vardı lonca acıkken diyosun ve resim paylaşmışın güzel dogrusu o resimde kaç phantom vardı onuda söle :) 2 surayı bir lonca ile kesmek cok buyuk bir başarı kutluyorum sizi gercekten bu oyunda online sözünü bana dile getircek son kişilersiniz 33 kişi gelir bir sura hepsini arasına cıkar foruma dışarı cık phantom die konu açarsın bunu bide sen sölersin üstelik şimdi bana online diyosun nasıl bi konuma düştügünün farkında bile deyilsin senin yanındakiler bunları okurken hiç yüzleri kızarmıyomu göz gözre göre yalandır bu inkar ediceksin biliyorum artık tanıdım seni en azından yazdıklarınla nasıl biri oldugunu cok kişi biliyo kaybetmekten korkma vazgectiginde kork diyoruz iyi forumlar bida ceap yazıcamı zannetmiyorum sana kasma kendini iyi eglenceler.

Eğer gocunmuş olsaydım,buraya gelip te ŞEFTALİ ALMAYA GİTTİM demezdim.Kasmış olsaydım senin gibi '' Ben şeftali basmıyorum diye'' bişeyleri ispatlamaya calısmazdım pmden.Bize söylediğin herşey aslında kendi özelliklerin.Ben konu açacak kadar sizi tınladığımı hatırlamıyorum. Bu arada Barancım şu yazdığın koskoca parağraf sadece boş laf kalabalığı.Loncama yazılan birşeye cevap vermem gocunmaksa eğer siz gocunmak kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz. Açıklayım ''İsim vermeden ortaya atılan şeyi üstüne alınmaktır''gocunmak. Bilmem anlayabildin mi ? Gerçi kafan o kadar basmıyor üzgünüm.Defalarca sizi pert etmemize ragmen bu kadar sevinmemştik,aglıcaksınız resmen sevinçten,her gece gelin böyle cocuk sevindirmek sevaptır.Süprizler ağır olur :cool: Ha ayrıca o resim de bizim köyü basıp kaçtıgınız resim Baran,vazgeçmekten kork diyosun da lafla peynir gemin yürümüyor.:l04:

Son düzenleme:
Adaleti savaşta gördün Baran ? '' 62 '' :ka19:

"İnsanlar Adaletsizliği Sadece Kendi Başlarına Gelince Düşünürler."

Ah be kardeşim, şu oyunu birbirinizden nefret etmeden oynayamıyorsunuz ya... Denilecek bi şey yok.
(Bu arada Shinsoo yanlız değil. Biz hala burdayız.)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri