- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İnsan kendi köyünü terkedip gider mi hiç :m06:
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bakın arkadaşlar sizin kafanızın basmadığı nokta şu ; YARIM SAAT SAVAŞIRIZ GÖMERİZ,HADİ BİR SAAT OLSUN GÖMERİZ.Ama siz doymak nedir bilmezsiniz,yenilen pehlivan güreşe doymaz ya aynı o hesap.İnsanlar saatlerce sizinle uğraşmak zorunda değil.Bu yüzden biz arenadakine adalet diyoruz.2-3 saat savaşmamak sıkılmaktır bu kaçmak anlamına gelmez.Bu da işinize gelmiyor tabi.Neyse ben geliyim görüşceğiz elbet.Sizler gibi asosyal olamadıysak affola
Gocunmamış olsaydın buraya gelipte arka arkaya post kasıp bişeyleri ıspatlama cabasında olmazdın aynı tarzda konu actın hiç bir phantom dikkate alıpta cevap vermedi şimdi gocunmanın anlamını ögrenmişsindir okadar gereksiz cırpınışların varki kendini yanındakileri gittikce kucuk düşürüyosun cok adaletli bir ortam vardı diycem inkar edicen bir sura fazlan vardı lonca acıkken diyosun ve resim paylaşmışın güzel dogrusu o resimde kaç phantom vardı onuda söle2 surayı bir lonca ile kesmek cok buyuk bir başarı kutluyorum sizi gercekten bu oyunda online sözünü bana dile getircek son kişilersiniz 33 kişi gelir bir sura hepsini arasına cıkar foruma dışarı cık phantom die konu açarsın bunu bide sen sölersin üstelik şimdi bana online diyosun nasıl bi konuma düştügünün farkında bile deyilsin senin yanındakiler bunları okurken hiç yüzleri kızarmıyomu göz gözre göre yalandır bu inkar ediceksin biliyorum artık tanıdım seni en azından yazdıklarınla nasıl biri oldugunu cok kişi biliyo kaybetmekten korkma vazgectiginde kork diyoruz iyi forumlar bida ceap yazıcamı zannetmiyorum sana kasma kendini iyi eglenceler.
2 3 hafta önce, '' bundan sonra kırmızıya baskına gelmeyiz. gelecekseniz siz gelin büyülerimiz işlemiyor orda '' diyen BlackSoul'un lonca olarak oyuna sık girmediğimiz şu günlerde, loncasıyla bayrağımıza gelip 3 4 kişiyi kesip adına baskın demesi biraz gülünç olmuş .![]()
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 143
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saatin farkındasınız umarım,hayır saat 9da 10da değil de gece gelmeniz de ayrı bir korkaklık tabi :m08: Bu aralar oyuna vakit ayıramıyorum diye fırsat bilmeyin süprizlerim agır olur bilirsiniz 

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 143
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Klasik Phantoms. Lonca açıkken cesaret edemez,herkesin uyudugunu bildiği vakit hurraa :ka19: Başarılı.Bizi sadece bu şekilde alabilirsiniz zaten.Bu da hoşunuza gidiyorsa tabi :l04:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)